Motio Soterre - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Deploy apps using Soterre
Qlik Sense Version Control

Als u alle video's wilt bekijken over Qlik Sense version control en Soterre ga dan naar onze YouTubekanaal:

Restore Deleted Objects in Soterre
Soterre Version Control In Depth
Soterre for Qlik Versions
Neem contact op!
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Vul hier de naam van het formulier. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Vul hier de naam van het formulier dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Jeffrey Harkema
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Jeffrey Harkema
Hier komt een titel informatie aanvragen
Webinar - Qlik Version Control & Collaboration
Duur: 60 minuten - Anne‑Mechteld Ulkeman
Zonder een systeem voor het bijhouden van wijzigingen is het erg moeilijk en tijdrovend om te volgen welke wijzigingen in uw Qlik Sense omgeving zijn aangebracht. In deze Webinar laten we uw de functionaliteit en toegevoegde waarde zien van Soterre Version-control. Deze software houdt alle wijzigingen bij die worden aangebracht aan Qlik Sense objecten, inclusief dataverbindingen, streams, apps en objecten in de apps. Daarnaast is het samenwerken en bewerken van data in Qlik Sense een veel gestelde vraag en wens vanuit de klant. Laat u verrassen over de vele functies van Komment.
Soterre versiebeheer
  • Helpt u alle wijzigingen beter te begrijpen die zijn aangebracht aan Qlik objecten in de app zelf.
  • Een eenvoudigere manier om veranderingen tussen versies te vergelijken door de visueel intuïtieve output vergelijking.
  • Tijd besparen door eenvoudig een vorige versie van een Qlik object te herstellen dat is bewerkt of verwijderd.
  • Zorgt voor vertrouwen in de gebruiker, die weet dat het maken van een fout niet langer uren gaat kosten, omdat deze binnen enkele minuten kan worden hersteld.
Qlik Assets implementeren
  • Soterre gaat verder dan Qlik’s import/export-app-functionaliteit door u meer flexibiliteit te bieden bij uw implementaties.
  • U kunt uw implementaties beter beheren door specifieke bladwijzers, verhalen, streams, werkbladen of gegevensverbindingen te selecteren voor implementatie.
  • Implementeer op een meer gedetailleerd niveau door tags te gebruiken om te bepalen wat er klaar is en om te voorkomen dat dit niet het geval is.
"Wilt u meer weten over Motio Soterre?"
Neem contact met ons op
Klanten aan het woord!
Een van de Soterre gebruikers was zo enthousiast over de versiebeheeroplossing van Soterre dat hij een presenatie gaf op Qlik Qonnections 2019! Dit is wat hij te zeggen had:
Sean Bruton
Qlik Luminary 2018/ 2019 - Business Intelligence Architect
"Soterre (met name de versiecontrole-oplossing) neemt de stress en angst weg die nodig is om veranderingen bij te houden. Het geeft me gemoedsrust ... Het is mijn taak om gegevens te laten praten en mijn collega's te versterken door middel van die gegevensinzichten. Vanwege Soterre word ik niet langer beperkt door administratieve taken en het maken van ongeplande back-ups. Hierdoor kan ik me concentreren op hoe ik mensen elke dag kan versterken. En daar kun je geen prijskaartje aan hangen."
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail