Exact - Victa Qlik Solutions

Exact

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Exact logo Victa

Exact

Qlik voor Exact Globe

Qlik voor Exact Globe is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor de bedrijfsadministratie en boekhoudomgeving van Exact.

Architectuur

Het Exact Globe Management Dashboard is direct gekoppeld op de Exact database en kan indien gewenst (near) realtime informatie tonen.

Powered by QlikView en Qlik Sense

Het Exact Globe Management Dashboard is ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence platform van Qlik. Qlik heeft een unieke gepatenteerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren.

Time to Value

Het Exact Globe Management Dashboard kan binnen afzienbare tijd worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI.

Krachtige analyses

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals GANT charts, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven geschikt voor prints en rapporten. In de monitor kan worden afgedaald tot op het laagste detail niveau (patient). Kortom alle data is makkelijk en snel beschikbaar.

In de QlikView en Qlik Sense applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens makkelijk kunt delen met uw collega’s.

Functionaliteit

  • Offerte analyse;
  • Opdrachten analyse;
  • Projecten analyse;
  • Omzet analyse;
  • Omzet versus budget analyse;
  • Uren analyse;
  • Organisatie kenmerken

Snel van start met een SIB “Seeing is Believing”

Wij zijn overtuigd van de kracht van deze applicatie en bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met dit product op uw eigen data. Met de SIB krijgt u het Exact Globe Management Dashboard en de bijbehorende QlikView of Qlik Sense software vier weken gratis ter beschikking. Na deze periode kunt u beslissen of de monitor toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie.

screen01
screen02
screen03
screen04