Exact Online - Victa Qlik Solutions

Exact Online

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Exact Online

Exact Online

Qlik voor Exact Online

Qlik voor Exact Online is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor de bedrijfsadministratie en boekhoudomgeving van Exact Online.

Architectuur

Het Exact Online Dashboard is direct gekoppeld op de Exact omgeving middels online webservices. Middels dezelfde inloggegevens van de web applicatie kan een realtime verbinding worden gemaakt.

Powered by QlikView en Qlik Sense

Het Exact Online Dashboard is ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence platform van Qlik. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke gepatenteerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren. Het model kan makkelijk en snel worden uitgebreid met eigen views of additionele databronnen.

Time to Value

Het Exact Online Dashboard kan plug&play worden uitgerold. Het resultaat is een krachtige BI oplossing die snel door uw hele organisatie geïmplementeerd kan worden, resulterend in een snelle time to value en een hoge ROI.

Snel van start met een SIB “Seeing is Believing”

Wij zijn overtuigd van de kracht van deze applicatie en bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met dit product op uw eigen data. Met de SIB krijgt u het Exact Online Dashboard en de bijbehorende QlikView of Qlik Sense software vier weken gratis ter beschikking. Na deze periode kunt u beslissen of de monitor toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie.

Krachtige analyses

Alle informatie is weergegeven in krachtige grafische weergaven zoals bar charts, draaitabellen, gauges en pie charts. Ook zijn er de lijstweergaven geschikt voor prints en rapporten. In het dashboard kan worden afgedaald tot op het laagste detail niveau (gl transacties). Kortom alle data is makkelijk en snel beschikbaar. In de QlikView of Qlik Sense applicatie is het mogelijk elk van de verschillende informatie onderdelen uit te printen in rapportvorm. Dit kan zowel voor de email (PDF) als fysieke print zodat u deze gegevens makkelijk kunt delen met uw collega’s.
Functionaliteit

  • Verlies&Winst;
  • Balans;
  • Omzet analyse;
  • Omzet vs Target;
  • Kosten analyses;
  • Accounts Payable analyse;
  • Accounts Receivable analyse;
  • Account / Contacts / Adress analyse;
  • Grootboekkaart;
  • Transacties;
Victa - ExacteOnline screenshot 01
Victa - ExacteOnline screenshot 02
Victa - ExacteOnline screenshot 03
Victa - ExacteOnline screenshot 04