2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;text-justify: none!important; }
.col-sm-12 {padding: 0!important; text-justify: none!important; }
.col-xs-12 {padding: 5px 0!important; text-justify: none!important; }
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700; text-justify: none!important; }

Qlik Sense Workshop

Ook dit jaar organiseren wij weer verscheidene gratis workshops voor Qlik Sense op meerdere locaties. De workshops zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur en vinden plaats bij ons in Hengelo, Assen of Amsterdam.
terug naar opleidingen
Belangrijk om te weten is dat de Workshop Qlik Sense in het Nederlands wordt gegeven. Bij de Qlik Sense opleidingen en Workshops wordt geen gebruik meer gemaakt van Qlik Sense Desktop maar van een Enterprise omgeving. Tijdens de training/workshop worden hiervoor inloggegevens verstrekt aan de deelnemers.
Locatie
Victa
Zie opleidingsdata
Duur
1 dag
13.00 – 16.00 uur
Kosten
Gratis
Benodigdheden
Laptop
Zie opmerking

Qlik Sense Workshop

Wilt u actief deelnemen aan de knoppencursus? Vergeet u dan niet uw laptop mee te nemen! De workshop is geschikt voor iedereen en kan zonder voorkennis worden gevolgd.

Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is sinds de introductie van Qlik Sense nog nooit zo makkelijk geweest. Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag? Meld u dan nu aan voor de gratis Qlik Sense Workshop en overtuig uzelf van de vele mogelijkheden die Qlik Sense te bieden heeft.

Agenda

  • QSD-5: Creating a visualization
  • QSD-6: Add Filter panels
  • QSD-7: Create a bookmark
  • QSD-8: Create a treemap visualization
  • QSD-9: Create a map visualization
  • QSD-10: Tell your story!
  • QSD-11: Extra: Add additional data
  • QSD-12: Extra: Qlik Cloud

Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data. Qlik Sense laat u zien welke gegevens echt aan elkaar gerelateerd zijn. Ananlyseer de data, maak ze kenbaar in uw organisatie en onderneem eerder actie dan u voorheen heeft kunnen doen. Met Qlik vormt u gegevens om tot inzichten in alle aspecten van uw bedrijf. Qlik Sense wordt standaard geleverd met een diversiteit aan GRATIS connectoren. Daarnaast beschikt Qlik Sense over de basisfunctionaliteiten van Geo Analytics waarmee u uw data kunt verrijken met geografische data.

meld u
direct aan
workshop qlik sense
Wij helpen u graag
Wietske Striekwold
Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl

Qlik Sense workshop volgen

Meer over Qlik Sense

Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken. Qlik Sense wordt standaard geleverd met een diversiteit aan Gratis connectoren. Daarnaast beschikt Qlik Sense over de basis functionaliteiten van Geo Analytics waarmee u uw data kunt verrijken met geografische data.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail