Open het menu
sluit het menu
TIM, Tangent Information Modeller
Integraties met platforms
Tangent Works zet zich in om de TIM-oplossing beschikbaar te maken op platforms van wereldklasse, zodat zakelijke gebruikers en datawetenschappers kunnen profiteren van geavanceerde analyses. In lijn met deze visie is TIM gemakkelijk beschikbaar als uitbreiding in verschillende BA & BI-platformen.
TIM-oplossing
Als gamechanger van voorspellende modellen voor prognoses en anomaliedetectie ondersteunt InstantML zakelijke gebruikers met de focus op waarde creatie en gebruiksgemak. Met TIM gaan initiatieven voor voorspellende analyse verder dan experimenteren, naar productie op een snelle, nauwkeurige, geautomatiseerde, flexibele en verklaarbare manier.

InstantML zorgt voor een revolutie die verder gaat dan AutoML, aangezien alle stappen - inclusief feature engineering, modelbouw en tuning, backtesten en modelselectie - worden teruggebracht tot één enkele stap.

"TIM's unieke automatiseringsniveau en snelheid stellen ons in staat om de complexiteit van datawetenschap weg te nemen en gebruiksvriendelijke en verklaarbare AI te bieden voor schaalbare, dynamische en realtime applicaties."

"TIM, een engine ontwikkeld door Tangent Works, levert direct bedrijfswaarde door geautomatiseerde, nauwkeurige en razendsnelle voorspellende analyses."
Neem contact met ons op
De waarde van Instant ML
De waarde van Instant ML
De kracht van InstantML is al bijzonder onder normale omstandigheden, maar het echt briljante ervan is hoe het bedrijven kan helpen het hoofd te bieden in turbulente tijden. InstantML is een revolutie die veel verder gaat dan geautomatiseerd machine learning, omdat het hele proces voor het bouwen en implementeren van een voorspellend model door TIM in slechts één stap wordt voltooid.

Het is 100x sneller dan andere benaderingen, terwijl het een zeer hoge nauwkeurigheid levert. Wat data-analisten vroeger weken of maanden kostte, kan nu binnen enkele seconden worden bereikt.

Deze krachtige voorspellende mogelijkheid stelt bedrijven in staat om zich in realtime aan te passen aan veranderende omstandigheden en tegelijkertijd een vroegtijdig waarschuwingssysteem te creëren om te detecteren wanneer dingen afwijken van normaal. Zien is geloven als het gaat om de razendsnelle snelheid van InstantML. Zie hoe gemakkelijk, nauwkeurig en snel voorspellende, AI-gebaseerde prognoses kunnen zijn voor alle soorten bedrijven. Elke maand worden nieuwe InstantML-bedrijfstoepassingen en use-cases aan onze use-case-bibliotheek toegevoegd. Stelt u zich eens voor wat InstantML voor uw bedrijf zou kunnen betekenen!
Waarom voorspellende analyses opbouwen?

Populaire markt
Populaire markt
Analisten zijn het erover eens dat datawetenschap en voorspellende analyses momenteel een van de populairste markten zijn waar bedrijven datagestuurde beslissingen kunnen nemen.
Zeer efficient
Zeer efficient
Volgens McKinsey presteren degenen die AI en ML snel toepassen in hun organisaties de komende 10 jaar 122% beter dan hun collega's.
Razend snel
Razend snel
Zien is geloven als het gaat om de razendsnelle snelheid van InstantML. Zie hoe gemakkelijk, nauwkeurig en snel voorspellende AI-gebaseerde prognoses kunnen zijn voor alle soorten branches.
Waarmee kunnen we je helpen?
Wij helpen je graag met vragen en informatie over Tim Tangent Works.
Ik help je graag
Heb je meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Tim Tangent Works? Neem gerust contact met mij op.

Jeffrey Harkema
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Jeffrey Harkema