2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Google Analytics

De dienst van Google om statistieken van uw website te verzamelen

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Google Analytics

Online Marketing Dashboard

Google Analytics is de dienst van Google om statistieken van uw website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven.

Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen, paginaweergaves en reclamecampagnes (addwords).

Om de internet/marketing beheerder nog beter te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment heeft Victa een Online Marketing dashboard ontwikkeld op het Google Analytics platform. Met het Online Marketing Dashboard wordt er een directe data koppeling gelegd middels de innovatieve oplossing van QVSource (link) en heeft de beheerder realtime inzicht in alle gewenste informatie.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons Google Analytics dashboard voor úw organistie? Neem contact met ons op via onze verkoopafdeling: verkoop@victa.nl of 074-2915208.

Het dashboard wordt standaard geleverd met de Qlik Google Analytics connector. Meer informatie over Google Analytics vindt u op de website: Google Analytics
 

Google Analytics dashboard - Victa
Google Analytics dashboard - Victa
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail