7 redenen om te kiezen voor TimeXtender - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
De 7 voordelen van TimeXtender
Op dit moment bedient TimeXtender 3000+ klanten, van middelgrote bedrijven tot Fortune 500’s. Dit gebeurt via een netwerk van wereldwijde partners. Dit klinkt allemaal erg gaaf, maar wat is nou de reden voor jou om te kiezen voor TimeXtender? Hieronder behandel ik de 7 belangrijkste voordelen van TimeXtender zodat meteen duidelijk wordt waarom wij fan zijn van TimeXtender en jij vanaf nu ook!
  • 1. ‘One single point of truth’: TimeXtender is op dit moment het snelste softwareplatform voor het bouwen van een modern data warehouse, waarbij het connectiviteit, documentatie, management en het prepareren van data centraliseert op een locatie. Doordat dashboards, of het nou om Power BI of Qlik gaat, alle real-time info vanaf één locatie kunnen halen worden laadtijden drastisch verminderd en is er maar een versie van de waarheid./li>
  • 2. TimeXtender ondersteunt zowel on-premise, hybrid als full-cloud implementaties. Werkt jullie organisatie momenteel buiten de cloud of deels in de cloud? Geen enkel probleem! Op een bepaald moment toch de overstap maken van on-premise naar hybrid of full-cloud? Ook dit is niets meer dan een klik op de knop.
  • 3. ‘Drag and drop interface’: Het TimeXtender datamanagement platform genereert geoptimaliseerde SQL en MDX codes. Snel aanpassen aan een veranderde situatie is hierdoor zo eenvoudig als slepen, verplaatsen, in gebruik nemen en uitvoeren. Daarbij is TimeXtender gebouwd om de geavanceerde eigenschappen van Microsoft SQL server te gebruiken.
  • 4. Verbinden met vrijwel iedere bron is geen enkel probleem, of je het nu hebt over SQL server, DB2, Dynamics NAV / AX / GP, SAP, Excel, Tekstbestanden of een van de vele andere mogelijke bronnen. TimeXtender maakt dit mogelijk door middel van de meer dan 120 ingebouwde data OData connectors.
  • 5. Versnellen van de toegang tot data tot wel 10x in vergelijking met het handmatig bouwen en onderhouden. Hierdoor kunnen data analisten zich focussen op belangrijke werkzaamheden.
  • 6. Substantieel kortere implementatietijden vergeleken met traditionele datamanagement-oplossingen. Het abonnementsmodel maakt het eenvoudig om snel aan de slag te gaan waardoor de return on investment snel zichtbaar wordt en de investering binnen een relatief korte periode terugverdiend is.
  • 7. Geautomatiseerde, geldige en veilige gegevens: Of het nu gaat om testen, ontwikkelen of produceren, alle gegevens zijn volledig gedocumenteerd en veilig opgeslagen. Met volledig geautomatiseerde en gecontroleerde documentatie is er altijd volledige beveiliging, traceerbaarheid en versiebeheer. Hierdoor blijft elke organisatie moeiteloos GDPR-compatibel.
Meer informatie?
Zoals je leest zijn wij bij Victa enorm enthousiast over de mogelijkheden die TimeXtender biedt voor zowel middelgrote tot grote organisaties. Wilt u meer informatie over TimeXtender? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact op met Sascha Olde Klieverik.
Neem contact op
Wij helpen u graag met vragen en informatie over TimeXtender. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over TimeXtender dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Sascha Olde Klieverik
Account Manager
074 – 2915208
sk@victa.nl
Neem contact op met Sascha Olde Klieverik
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail