2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

ProFashionALL

ProFashionALL is een schaalbare ERP oplossing om de bedrijfsprocessen binnen de detailhandelsorganisatie te stroomlijnen en automatiseren.

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » ProFashionAll

Fashion Retail Dashboard

ProFashionALL is een schaalbare ERP oplossing om de bedrijfsprocessen binnen de detailhandelsorganisatie te stroomlijnen en automatiseren.

Voor ProFashionALL zijn diverse dashboards op het QlikView en Qlik Sense platform ontwikkeld welke op aanvraag kunnen worden gedemonstreerd.

Standaard modellen zijn:

  • Inkoop dashboard
  • Verkoop dashboard
  • Voorraad dashboard

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het fashion retail dashboard dashboard op ProFashionAll? Neem contact met ons op via onze verkoopafdeling: verkoop@victa.nl of 074-2915208.
Het dashboard wordt standaard geleverd met de ProFashionAll connector. Meer informatie over ProFashionAll vindt u op de website: PFAgroup.nl

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail