2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Alure Analytics

In samenwerking met Victa heeft Alure een module ontwikkeld op basis van Qlik, genaamd Alure Analytics.

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Alure Analytics

Als u regelmatig grafieken en tabellen in Excel maakt om informatie op een mooie manier af te beelden heeft u zeker al veel tijd hier in gestoken. Om tijd te besparen heeft Wolters Kluwer de module Analytics gebouwd. Hiermee kunt u de situatie eenvoudig en snel analyseren op basis van data uit Alure.
Alure is namelijk een business intelligence dashboard dat gestandaardiseerde rapporten weer geeft in grafieken en tabellen. Ook kunt u nieuwe inzichten creëren in productie, marketing, p&o en finance. Omdat de module snel en eenvoudig werkt laat deze betere verbanden zien dan Excel.
In samenwerking met Victa heeft Alure een module ontwikkeld op basis van Qlik, genaamd Alure Analytics. Met Alure Analytics krijgt u inzicht in alle belangrijke data binnen Alure. De grafieken in Alure Analytics kunnen eenvoudig geëxporteerd worden. Daarom is deze module in de ERP software de aanvulling om uw organisatie verder te professionaliseren. De module Alure Analytics maakt het ook mogelijk om rapporten in heldere grafieken en tabellen weer te geven. Het geeft o.a. inzicht in onderhanden werk, declarabiliteit, facturatie, openstaande posten en medewerkers.

Bekijk hier de video

Waarom Alure Analytics?

  • Analyseren van data en het maken van standaard rapporten kosten vaak veel extra tijd
  • Excel kan consistentie en kwaliteit van management informatie moeilijk waarborgen
  • Om maatwerk BI modellen te realiseren is specialistische kennis benodigd
  • Altijd en overal de juiste management informatie uit Alure bij de hand doordat Alure Analytics mobile ready is
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail