LIFT Software - Victa Qlik Solutions

LIFT Software

Het meest innovatieve PSA systeem

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » LIFT Software

LIFT Software

Het meest innovatieve PSA systeem

PSA staat voor Professional Services Automation software en combineert project management en resource management met functies als projectbewaking, documentbeheer, urenregistratie en facturatie. LIFT Software integreert als eerste Nederlandse systeem deze PSA functies met flexibele projectbudgettering en volwaardige CRM en HRM functionaliteit.

Achtergrond

LIFT Software is in 1997 afgesplitst van Operator Groep Delft. OGD is een ICT dienstverlener van circa 850 medewerkers. In hetzelfde jaar is TOPdesk (500 medewerkers) van OGD afgesplitst. TOPdesk is onze internationaal opererende zusterorganisatie op het gebied van softwareontwikkeling.

LIFT Analytics met Qlik Sense

Bovenop het PSA systeem heeft Victa diverse Qlik Sense applicaties ontwikkeld die volledig dynamisch en interactief inzicht geven in alle onderdelen van LIFT. Met LIFT Analytics kunnen gebruikers tot inzichten komen die voorheen die niet mogelijk waren. DOrr het selfservice component in Qlik Sense kunnen gebruikers ook makkelijk en snel ad-hoc analyses en rapporten toevoegen.