Workshop Alteryx - Victa Qlik Solutions

Events

Workshop Alteryx

Home » Events » Workshop Alteryx

Workshop Alteryx

Hoeveel tijd zijn analisten binnen uw organisatie kwijt aan het verzamelen, koppelen en verrijken van data om te komen tot kwalitatief hoogwaardige datasets?

Het succes van ‘Business Intelligence’ hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van de onderliggende datasets. En juist op dát vlak valt voor veel organisaties nog enorme winst te behalen.

Alteryx maakt het eenvoudig om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden. En dat zónder te programmeren! Ongeacht of de data afkomstig is van bedrijfsapplicaties, een datawarehouse, Excel, social media apps of Big Data platformen zoals Hadoop. Dit betekent dat data- en business analisten zelfstandig hun ideale dataset kunnen vormgeven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van derden. Met Alteryx kan dit proces, ook wel Data Preparation genoemd, worden geautomatiseerd waardoor tijd en kosten worden bespaard.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Alteryx u biedt en onder begeleiding van een ervaren consultant zelfstandig met Alteryx aan de slag? Meldt u zich dan nu aan voor onze gratis workshop.

Agenda Workshop

  • Datapreparation vanuit verschillende databronnen (.csv, .xls, en SQL);
  • Datablending, verrijken van data;
  • Predictive analyses, op basis van geografische gegevens.

Wilt u actief deelnemen aan de workshop? Vergeet u dan niet uw laptop mee te nemen! De workshop is met name geschikt voor mensen met affiniteit met data. Een technische achtergrond is niet nodig en de workshop kan zonder voorkennis worden gevolgd.

Aanmelden Alteryx workshop

  • Let op de locatie