2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Nieuws

Slingeland Ziekenhuis

Home » Bedrijf » Nieuws » Slingeland Ziekenhuis

slingeland ziekenhuis logo victa


Slingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis werkt resultaatgericht met QlikView. Business Discovery zorgt voor meetbare resultaten in de zorg.

Hoofddorp, 17 september 2012 − Qlik (NASDAQ: QLIK), specialist in Business Discovery – user-driven Business Intelligence, maakt bekend dat het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft gekozen voor het QlikView Business Discovery platform om beter te kunnen sturen op KPI’s en een totaaloverzicht van haar cijfers te krijgen.



Slingeland Ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis krijgt met QlikView onder andere meer inzicht in haar kosten, van patiënt tot personeelslid, en kan daarnaast de resultaten kwantificeerbaar maken. Dankzij het verbeterde overzicht is onder andere het ziekteverzuim gedaald en is de dienstverlening aan patiënten transparanter. Victa, partner van Qlik, verzorgde de implementatie en uitrol van QlikView.

Visueel inzicht

“De diagnose behandel combinatie (dbc)-productstructuur biedt zorgverleners ruimte om gedifferentieerde zorg te verlenen, hierdoor kiezen meer en meer patiënten uit verschillende ziekenhuizen”, aldus Steven Drevers, Managing Director Planning & Control bij het Slingeland Ziekenhuis. “Dit betekent dat we door patiënten en zorgverzekeraars worden afgerekend op resultaten. De aansturing hierop was bij ons nog niet overzichtelijk genoeg. Daarom hadden wij behoefte aan visuele dashboards. Het dwingt ons te kiezen uit een beperkt aantal resultaten en brengt daarmee focus aan in de aansturing. De resultaten op het gebied van ligduur van patiënten in het ziekenhuis is hiervan een goed voorbeeld. Door daling van de ligduur is het Slingeland Ziekenhuis in staat geweest om 5 procent meer patiënten op te nemen zonder uit te breiden. De snelheid, gecombineerd met visuele dashboards waarmee we data uit verschillende bronnen kunnen analyseren, maakt dat QlikView onze verwachtingen heeft overtroffen.”

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail