2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0!important;}
.col-xs-6 {padding: 0!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Qlik Twitter Connector
Tweets op basis van een zoekterm of hashtag

Download Qlik Sense

Home » Qlik » Qlik Twitter Connector

Qlik Twitter Connector

Twitter Logo

Tweets op basis van een zoekterm of hashtag

De Qlik Twitter Connector laadt gegevens van de Twitter API in uw Qlik app, waarmee u gegevens uit Twitter kunt uitlezen, zoals tweets op basis van een zoekterm of hashtag en informatie over gebruikers. U kunt deze gegevens ook gebruiken in combinatie met de andere Qlik Connectors, zoals de Qlik Klout Connector of Qlik Sentiment en Text Analytics Connector om deze verder te verrijken.

De Qlik Twitter Connector maakt deel uit van Qlik Web Connectors – een uitgebreide suite van vooraf geconfigureerde connectors voor belangrijke sociale media en webgebaseerde gegevensbronnen.

Twitter

Twitter is een van de meest populaire microblogging sociale media platforms, met meer dan 500 miljoen actieve gebruikers die meer dan 340 miljoen tweets per dag doorsturen. Tweets zijn nu een integraal onderdeel van het dagelijks leven voor veel mensen, beïnvloeden hun beslissingen en wordt extensief gebruikt op tv-shows of nieuwsberichten – vaak wordt het nieuws eerst op Twitter ontdekt omdat het zo actueel is.

Met behulp van de Qlik Twitter Connector kunt u snel en gemakkelijk gegevens via de Twitter API laden in uw Qlik-applicatie met specifieke gebruikersnamen, zoektermen of gebruikers die u volgen. Van de tweets die terugkomen, kunt u gemakkelijk hashtags, links naar andere sites, afbeeldingen en eventuele gebruikersnamen identificeren, zodat u een complete foto krijgt van wat er wordt gezegd, hoe en door wie.

Maak het beeld compleet

Met behulp van andere Qlik Web Connectors kunt u de gegevens verder verrijken om het hele verhaal te krijgen. Dus, u kunt de Sentiment and Text Analytics Connector gebruiken om
het gevoel (of stemming) van een Tweet of zoekwoorden te begrijpen. U kunt ook de Klout Connector gebruiken om gebruikers te identificeren die invloedrijk zijn – dus wanneer ze
ontevreden zijn over iets, hebben ze wat persoonlijke aandacht nodig.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail