Qlik cashflow dashboard - Victa Qlik Solutions

Qlik per functie

Qlik cashflow dashboard

Home » Qlik » QlikView » Qlik per functie » Qlik cashflow dashboard

Cashflow Dashboard Victa

Qlik cashflow dashboard

Cijfers krijgen pas betekenis als ze in de juiste context staan

De huidige manier van financiële rapportage – zoals bijvoorbeeld jaarverslagen en resultatenrekeningen – bieden veelal enkel oud nieuws, en geven onvoldoende tot geen antwoord op vragen als: Zijn we goed bezig? Hoe efficiënt zijn we geweest? Hebben we vooruitgang gemaakt?

Met het Qlik Cashflow dashboard bent u altijd op de hoogte van de financiële toestand van uw bedrijf en kunt u betere beslissingen maken voor de toekomst.

Cashflow management

Een gezonde cashflow is van levensbelang. Een van de oorzaken van cashflow problemen is dat inkomsten en uitgaven niet gelijk lopen. Het Qlik Cashflow dashboard geeft u direct een up-to-date overzicht van te ontvangen en nog te betalen facturen. Op die manier kunt u nog strikter klanten en leveranciers opvolgen en ervoor zorgen dat uw cash flow optimaal blijft – evenals uw gemoedsrust.

Forecast & budget

U kunt zelf uw budgetten en forecast ingeven en bijhouden. U ziet ook direct hoe ver u nog van uw doelstellingen verwijderd bent. U kunt eveneens plannen voor extra eenmalige uitgaven of inkomsten. Het cashflow dashboard geeft u direct een overzicht van de belangrijkste KPI’s van uw bedrijf waaronder omzet, kosten en winst.