Qlik DataMarket - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
Vragen over Qlik DataMarket
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik DataMarket. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik DataMarket dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Anne‑Mechteld Ulkeman
Account Manager
074 – 2915208
jh@victa.nl
Neem contact op met Anne‑Mechteld Ulkeman
Qlik DataMarket informatie aanvragen
Qlik DataMarket
Qlik DataMarket biedt u een complete Cloud-gebaseerde data service aan met een grote verscheidenheid aan externe gegevensbronnen via een abonnementsmodel. Qlik DataMarket stelt organisaties in staat welke gewend zijn om data te analyseren uit ERP systemen om de waarde van hun interne data met externe data te verrijken. Dit biedt organisaties nieuwe inzichten in hun klanten, markten en operations, zodat zij beter kunnen anticiperen op veranderingen in de markt en dus trends, klantgedrag en bedrijfsbehoeftes beter kunnen vervullen.

Door de ‘outside-in view’ op de business krijgen gebruikers nieuwe inzichten en zijn zij in staat om sneller te acteren en te reageren.
"Data op uw verzoek!"
Neem contact met ons op
The Full Picture
De wereld verandert in sneltreinvaart en uw organisatie moet voorop lopen op de concurrentie door behendiger te zijn en in te springen op externe factoren. Innovatie is het sleutelwoord om het tempo van de marktverandering bij te houden. Hiertoe is een ‘outside-in’ dataview benadering noodzakelijk ten behoeve van het analyseren van bedrijfsvoering en performance.

Qlik DataMarket stelt organisaties in staat welke gewend zijn om data te analyseren uit ERP systemen om de waarde van hun interne data met externe data te verrijken. Dit biedt organisaties nieuwe inzichten in hun klanten, markten en operations, zodat zij beter kunnen anticiperen op veranderingen in de markt en dus trends, klantgedrag en bedrijfsbehoeftes beter kunnen vervullen. Door de ‘outside-in view’ op de business krijgen gebruikers nieuwe inzichten en zijn zij in staat om sneller te acteren en te reageren.
Data at Your Service
Qlik DataMarket biedt een complete cloudgebaseerde dataservice voor een grote verscheidenheid aan externe syndicaatgegevensbronnen via een abonnementmodel. Krijg toegang tot een uitgebreide bibliotheek met externe gegevens die altijd gebruiksklaar is om uw interne gegevens te vergroten en ernaar te verwijzen om externe context toe te voegen en diepere inzichten te bieden.
Nooit meer op zoek naar actuele gegevens met een one-stop datacenter. Verken, analyseer, creëer en werk overal en altijd samen Volledig geïntegreerd in Qlik Sense en QlikView, worden gegevens uit bekende geloofwaardige bronnen rechtstreeks aan uw Qlik-toepassing geleverd die vrijwel elke branche in elke branche ondersteunt.
Qlik DataMarket is meer dan alleen externe gegevens, het zijn gegevens die met uw gegevens worden samengebracht - via de kracht van associatie. Geeft u een volledig overzicht van de interne en externe omgeving waarin uw bedrijf actief is
Qlik DataMarket downloaden

Gratis brochure Qlik DataMarket

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Qlik DataMarket? Download nu de gratis Qlik DataMarket whitepaper en ga direct aan de slag.
Qlik DataMarket whitepaper downloaden
Qlik DataMarket brochure
Je kunt het gratis Qlik DataMarket PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Qlik DataMarket whitepaper
Qlik DataMarket downloaden

Gratis video Qlik Sense en Qlik datamarket

Ben je geinteresseerd in Qlik Sense en Qlik datamarket vul dan het formulier in bovenaan deze pagina.
Qlik Sense en Qlik datamarket video
Qlik Sense en Qlik datamarket video
In deze Qlik Sense en Qlik datamarket video laten wij zien hoe het product werkt. Deze Qlik Sense en Qlik datamarket youtube film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Qlik Sense en Qlik datamarket voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen van Qlik Sense en Qlik datamarket ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Qlik Sense en Qlik datamarket productfilm
Video Qlik Sense en Qlik datamarket afspelen
Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail