2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu
Microsoft Dynamics CRM
Resultaten direct in uw Qlik-apps laden

Download Qlik Sense

Home » Qlik » Qlik Microsoft Dynamics CRM Connector

Qlik Microsoft Dynamics CRM Connector

General Web Connector Tables and Parameters

Resultaten direct in uw Qlik-apps laden

Met de Qlik Microsoft Dynamics CRM Connector kunt u FetchXML queries uitvoeren en de resultaten direct in uw Qlik-apps laden. De Qlik Microsoft Dynamics CRM Connector maakt deel uit van Qlik Web Connectors – een uitgebreide suite van vooraf geconfigureerde connectors voor belangrijke sociale media en webgebaseerde gegevensbronnen. FetchXML is een eigen taal die wordt gebruikt in Microsoft Dynamics CRM. Het is gebaseerd op een schema dat de mogelijkheden van de taal beschrijft. Voor meer informatie over FetchXML, zie Build queries met FetchXML.

U kunt FetchXML direct in de connector invoeren. In dat geval wordt het onderdeel van de aanvraag-URL naar Qlik Web Connectors, of kunt u uw zoekopdracht in een extern XML-bestand opslaan en de connector naar het bestand wijzen.

Nadat u de connector hebt geverifieerd, zijn er een aantal tabellen beschikbaar:

  • FetchXML – Hiermee kunt u een FetchXML-query uitvoeren
  • FetchXMLFromFile – Hiermee kunt u een FetchXML-query uitvoeren die in een lokaal bestand is opgeslagen.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail