2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Mailbox POP3 Connector

Al uw e-mails, e-mailinhoud en informatie over bijlagen ophalen vanuit elk postvak!

Home » Qlik » Mailbox POP3 Connector

Mailbox POP3 Connector

Met de Qlik Mailbox POP3 connector kunt u e-mails en e-mailinhoud, zoals bijlagen ophalen uit elk postvak dat het POP3 e-mailprotocol gebruikt.

Manieren om toegang te krijgen tot uw data

Om toegang te krijgen tot uw POP3 mailbox data, moet u de connector verifiëren met de data van uw mailboxserver. Nadat u een nieuwe verbinding hebt gemaakt en POP3 als uw gegevensbron hebt geselecteerd, moet u het serveradres en het poortnummer invoeren voor de mailbox waarmee u verbinding wilt maken, samen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

E-mail clients configureren

U moet POP3 toegang voor uw account inschakelen via uw postvak client. De configuraties voor enkele van de meest voorkomende e-mail clients worden hieronder beschreven.

Gmail

Als u e-mailgegevens uit Gmail wilt downloaden, moet u er eerst voor zorgen dat POP3 toegang is ingeschakeld in uw Gmail instellingen. Doe het volgende:

 • Typ pop.gmail.com in het veld voor de server.
 • Stel het poortnummer in op 995.
 • Selecteer SSL gebruiken.
 • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
 • Microsoft Exchange

  Van privé beheerde Exchange-servers:
  Schakel POP3 in vanaf uw Exchange-server.

  Van Office 365- of Microsoft Exchange-accounts:
  Schakel POP3 in vanaf uw Exchange-account

  Van gedeelde Microsoft Exchange-postvakken:
  Als u toegang wilt tot gedeelde postvakken die niet aan een specifiek gebruikersaccount zijn gekoppeld, gebruikt u een van de volgende indelingen voor uw gebruikersnaam:

 • my@emailaddress.com/sharedmailboxname
 • domein \ myusername \ sharedmailboxname

Data uit tabellen laden:

POP3Messages
Gebruik deze tabel om de lijst met berichten in uw postvak op te halen.

POP3MessageAttachments
Gebruik deze tabel om de informatie over specifieke berichtbijlagen op te halen. De POP3 bericht ID is de ID waarde uit de tabel POP3-berichten.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail