2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;text-justify: none!important; }
.col-sm-12 {padding: 0!important; text-justify: none!important; }
.col-xs-12 {padding: 5px 0!important; text-justify: none!important; }
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700; text-justify: none!important; }

Sectra

Sectra ontwikkelt producten en diensten op het gebied van medische IT en radiologie. Sectra is in een perode van 35 jaar gegroeid naar een bedrijf met meer dan 500 medewerkers in 12 landen

Home » Partners » Business partners » Sectra

Sectra sluit partnerschap met Victa

Sectra ontwikkelt producten en diensten op het gebied van medische IT en radiologie. Sectra is in een perode van 35 jaar gegroeid naar een bedrijf met meer dan 500 medewerkers in 12 landen. Sectra combineert expertise en medewerkers en zoekt hierbij naar passende IT oplossingen.

Samenwerking met Victa

Speciaal voor het maken van business analyses is Victa een samenwerking met Sectra aangegaan. Door de handen ineen te slaan kunnen klanten gebruik maken van een passende BI oplossing middels de inzet van QlikView. Hierdoor zijn eenvoudige rapportages mogelijk. Door deze meerwaarde worden de klanten van Sectra ontzorgd in hun IT dienstverlening.

Website: Sectra.com

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail