2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0!important;}
.col-xs-6 {padding: 0!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Qlik cashflow dashboard
Qlik® helpt bij het uitlijnen van A/P & A/R systemen in een enkele weergave

Home » Qlik cashflow dashboard

Qlik cashflow dashboard

Het financiële rapportageproces is vaak arbeidsintensief en tijdrovend vanwege meerdere systemen en complexiteit van gegevens. Het Qlik Cashflow Dashboard integreert up-to-date informatie uit deze systemen naadloos en biedt gebruikers de mogelijkheid om deze te verkennen en te analyseren om het rapportageproces te versnellen en de financiële last te verminderen. Cash-Flow-analyse wordt in de handen gelegd van de eindgebruikers die slechts klikken verwijderd zijn van het verbeteren van de beoordeling van hun cash conversiecyclus, het verminderen van verouderde vorderingen, het verbeteren van de liquiditeit en het optimaliseren van contante middelen.

Verbeterde cashconversiecyclus

Liquiditeitsbeperkingen kunnen elk bedrijf, groot en klein, beperken. Met Qlik worden de functies voor debiteuren en crediteuren niet langer belemmerd door het handmatige proces van handmatige analyse en slecht zicht op de financiële supplychain. Qlik® helpt bij het uitlijnen van A/P & A/R systemen in een enkele weergave, waar gebruikers visueel gemarkeerde pijnpunten kunnen gebruiken om achterstallige accounts te verkleinen en voordeel kunnen halen uit bijvoorbeeld leverancierskortingen.

Verbeterd inzicht in de balans

Qlik maakt een ‘flash balansoverzicht’ mogelijk dat analyse en exploratie van volledig geïntegreerde financiële gegevens mogelijk maakt, met de mogelijkheid om informatie dynamisch te verdichten naar nieuwe categorieën en classificaties. Dit vermindert de belasting voor de financiële afdeling aanzienlijk wanneer ze activa proberen te her classificeren en ze vanuit verschillende perspectieven analyseren.

Verminder afhankelijkheid van maandrapportage

Intra-dag analyse in Qlik biedt gebruikers een bijna realtime overzicht van hun huidige financiële positie, in plaats van te wachten op de resultaten voor het einde van de maand. Beslissers kunnen afwijkingen in financiële rapporten opmerken en annoteren wanneer deze zich voordoen, waardoor de kwaliteit van de gegevens verbetert en de mogelijkheid wordt geboden om discrepanties te verzoenen voordat de laatste balans en de winst- en verliesrekening van het einde van de maand worden verwerkt. Qlik maakt interactieve, flexibele verkenning van informatie door niet-technische gebruikers mogelijk, terwijl data governance en compliance worden gewaarborgd.et, kosten en winst.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail