NEDAP – Het belang van identiteit - Victa Qlik Solutions

NEDAP – Het belang van identiteit

NEDAP – Het belang van identiteit

Home » Blog » NEDAP – Het belang van identiteit

NEDAP – Het belang van identiteit

dinsdag 28 maart 2017 door

Nedap N.V. ontwikkelt al sinds 1929 slimme technische applicaties om de uitdagingen van morgen het hoofd te bieden. Nedap gelooft dat uitdagingen in de toekomst kunnen worden opgelost door een slimmere toepassing van technologie. De professionals van Nedap begrijpen als de beste wat die technologie moet doen voor klanten en eindgebruikers, en hoe die technologie zou moeten werken.

Nedap bedient acht sectoren, namelijk: Healthcare, Identification Systems, Library Solutions, Light Controls, Livestock Management, Retail, Security Management en Staffing Solutions. Zij werken zij aan zij en delen geregeld ideeën.

THE TIMEXTENDER SOLUTION

De meeste personeelsleden van Nedap hebben geen weet van het feit dat Nedap Discovery Hub™ gebruikt. Sterker nog, enkel een klein aantal medewerkers – Andre Bleumink en Application Manager Jacqueline Hofmeijer – komt ermee in aanraking. Echter is, door het in gebruik nemen van Discovery Hub™, het proces voor het produceren van rapporten, sterk geoptimaliseerd. Nedap produceert in een fractie van de tijd die het voorheen kostte foutloze rapporten die eenvoudig wereldwijd verspreid kunnen worden.

Wilt u meer weten? Download hier de volledige CaseStudy

Nedap Casestudy

Klik hier om te downloaden:

Nedap CaseStudy (EN)

Download