2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}
.persoonlijkcontact-fotoo img { margin: 15px 30px 0px 0px; }

Alteryx 1 Hour Data Challenge

Geef ons uw meest complexe data issue en wij lossen het samen in één uur op! Verhoog uw productiviteit en bespaar uzelf tijd met saaie, repetitieve dataverzameling-werkzaamheden in Excel.

Home » Bedrijf » Nieuws » Alteryx 1 Hour Data Challenge

Verzamel snel en makkelijk alle data uit verschillende soorten databronnen in een herbruikbare workflow. Laat zien dat u in controle bent van het proces en visualiseer uw business rules in intuïtieve workflows.

Verbeter de kwaliteit van uw werk en kom tot betere inzichten.

Wees de self-service business analyst in uw organisatie en maak uzelf onsterfelijk!

Wij zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van Alteryx en gaan de uitdaging gratis met u aan. Het enige wat wij vragen is een uur van uw tijd.

Ga met ons de uitdaging aan!

Victa push here button

STAP 1

maze

Gebruikt u nu Excel voor ETL doeleinden voor het verzamelen en samenvoegen van data? Kost dit veel tijd en is het foutgevoelig? Laat u dan overtuigen wat een intuïtieve workflow in Alteryx voor u kan betekenen.

STAP 2

appointment

Maak een afspraak voor een specifieke datum en tijdstip. Wij plannen een uur in om samen naar uw data issue te kijken.

STAP 3

labyrinth-and-arrow

Tijdens de afspraak zullen wij een remote sessie opzetten waarbij u, vanaf uw eigen werkplek, samen met een ervaren medewerker van Victa uw data challenge aangaat. Wij zullen tijdens deze sessie Alteryx installeren en uw data issue oplossen.

STAP 4

free

Nadat Alteryx is geïnstalleerd op uw werkstation en uw data issue is opgelost in een te hergebruiken workflow oplossing, kunt u 14 dagen gratis gebruik blijven maken van deze oplossing.

victa-alteryx_weworkflowitout
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail