Open het menu
Data Management
Zet ruwe data om naar bruikbare data. Met datamanagement maak je data volledig, betrouwbaar en op tijd beschikbaar voor personen of toepasingen die van die data gebruik maken.
Meer informatie
Data Analytics
Zet data om in bruikbare inzichten. Presenteer en rapporteer relevante data op het juiste detailniveau aan het senior management, financiële executives, sales of operationele managers.
Meer informatie
Data Science
Voorspel met data de toekomst. Onze specialisten en de geavanceerde tools waarmee we werken maken data science en machine learning toegankelijk voor een brede groep gebruikers.
Meer informatie
Data Management
Zet ruwe data om naar bruikbare data
Met datamanagement maak je data volledig, betrouwbaar en op tijd beschikbaar voor personen of toepassingen die van die data gebruik maken.
Bekijk mogelijkheden
Data Analytics
Zet data om in bruikbare inzichten
Presenteer en rapporteer relevante data op het juiste detailniveau aan het senior management, financiële executives, sales of operationele managers.
Bekijk mogelijkheden
Data Science
Voorspel met data de toekomst
Onze specialisten en de geavanceerde tools waarmee we werken maken data science en machine learning toegankelijk voor een brede groep gebruikers, waaronder business analisten en leidinggevenden.
Bekijk mogelijkheden
Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence oplossingen geleverd aan meer dan 800 bedrijven. We geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik van gegevens. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen

We ondersteunen onze klanten met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten.  Onze belangrijkste focus ligt op Qlik en Power BI, beide leiders op gebied van (visual) data analytics en BI platforms. Naast de levering van geschikte software en licenties, passend bij je bedrijf, levert Victa ook consultancy, support, opleidingen en projectmanagement op het gebied van Business Intelligence.
Plan een afspraak
Aan de slag!
De eenvoudigste manier om inzichten te generen uit je eigen data is door het zelf uit te proberen! Victa bied je daarom eenvoudige proefversies om een eerste stap te zetten in de wereld van de Business Intelligence.

Bekijk ook ons online programma en meld je aan voor gratis webinars of e-learnings. Terugkijken kan ook altijd via recorded webinars
Bekijk alle demo’s
Qlik Sense
Met Qlik Sense kun je makkelijk flexibele, interactieve data visualisaties maken.
Start demo
Power BI
Met Power BI kunt u op een eenvoudige manier rijke inzichten uit je data halen.
Start demo
Onze producten
Qlik Sense dashboard
Microsoft Power BI dashboard
TimeXtender
alteryx
snowflake
Data Connectiviteit
Data connectiviteit
Data hosting
Data hosting
Data Distributie
Data visualisatie
Data Management
Data management
Data Cloud_Service
Data cloud service
Data opslagruimte
Data opslagruimte
Data Science
Data Science
Al meer dan 10 jaar lang ontzorgen wij onze klanten op het gebied van informatievoorziening met innovatieve dashboard en management rapportage oplossingen. Dit deden we al voor ruim 800 klanten in verschillende sectoren en branches.
Casestudy Gemeente Zaandstad
Overheid & gemeentes
Gemeente Zaanstad
Lees casestudy
Casestudy KLM Equipment Services
Transport & Logisitiek
KLM
Lees casestudy
Casestudy Fitwinkel
Retail
Fitwinkel
Lees casestudy
Casestudy ING
Financiële dienstverlening
ING Groep
Lees casestudy
Wie is Victa?
Ontzorgen
We ontzorgen bedrijven op het gebied van informatievoorziening en management dashboarding. We ondersteunen onze klanten met een innovatieve portfolio van BI producten en diensten. Onze focus ligt op Qlik en Power BI, beide leiders op gebied van (visual) analytics en BI platforms.
Wat doet Victa?
Inzicht
We geven onze klanten zakelijke inzichten door effectief gebruik te maken van gegevens. Als een partner voor bedrijven van elke omvang, in alle sectoren en regio’s, helpen we om informatie te visualiseren en te verkennen om inzicht te genereren en betere data gestuurde beslissingen te nemen.
Waarom Victa?
Ervaring
Al meer dan 10 jaar lang leveren we business intelligence oplossingen. Inmiddels aan meer dan 800 klanten in diverse sectoren. Hierdoor begrijpen we jouw data behoefte beter dan wie dan ook. Onze toewijding om van elke klant een referentie te maken is de garantie voor waardegroei op lange termijn in ons bedrijf.
Referenties Victa
Benieuwd naar het meest recente nieuws op het gebied van Business Intelligence, Updates voor belangrijke producten als Qlik en Power BI of ontwikkeling binnen Victa? In het nieuwsoverzicht informeren we je over product releases, BI ontwikkelingen en de nieuwste data toepassingen.
Waarom goed data management cruciaal is voor het succes van jouw organisatie
Power Play: Een Power BI event
Geo Analytics: Haal meer inzicht uit jouw data
Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Victa gebruikt de door jouw beschikbaar gestelde informatie om jou op de hoogte te houden over Victa en Business Intelligence. Mocht je later toch beslissen om niet meer op de hoogte gehouden te willen worden dan kan je je eenvoudig uitschrijven. Wij gebruiken Mailchimp als ons Marketing automation platform.