Open het menu
sluit het menu

Online programma

Webinars
Leren is nog nooit zo leuk geweest als met een Webinar! Onze verschillende workshops geven wij in vorm van een online webinar met een duur van 1 à 2 uur. De gratis webinars bieden wij aan in een digital classroom via Teams of Zoom zodat jij op je gemak vanuit huis of op het werk de workshop kunt volgen. Na inschrijving krijg je een link opgestuurd. De webinars zijn interactief en er is voldoende ruimte is voor het stellen van vragen.
Bekijk alle webinars

  Welke webinars zijn er zoal?
 • TimeXtender
  In de webinar ‘de kracht van datamanagement’ hebben we TimeXtender als mogelijke oplossing genoemd voor de vraagstukken die veel organisatie hebben omtrent Datamanagement
 • Power BI
  De mogelijkheden die Power BI voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Power BI aan de slag?
 • Qlik Sense
  Wilt u meer weten van Qlik Sense, de mogelijkheden die Qlik Sense voor u en uw organisatie kan bieden én onder begeleiding van één van onze ervaren consultants zelfstandig met Qlik Sense aan de slag?

 • Ook behandelen wij:
 • QUP
  Het Qlik Sense User Portal (QUP) is een online portaal waar gebruikers worden beheerd ten behoeve van een Qlik Sense Enterprise omgeving
 • Alteryx
  Dit maakt het namelijk heel eenvoudig mogelijk om data uit verschillende bronsystemen in één enkele, intuïtieve workflow te verzamelen en te verrijken voor verdere analyse doeleinden. En dat zónder te programmeren!
 • Verschillen tussen Power BI en Qlik
  Ongeveer dagelijks krijgen we de vraag wat de verschillen zijn tussen PowerBI en Qlik Sense. Is de ene oplossing beter dan de andere? Tijdens deze webinar zullen we de belangrijkste kernkwaliteiten en aandachtspunten voor zowel Qlik Sense als PowerBI met je doornemen en je voorzien van de juiste informatie, zodat je voor jezelf hier de juiste antwoorden op kunt formuleren.

Bekijk alle webinars
E-learnings
Leren is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest, met een E-learning krijgt u een volledige interactieve opleiding online. Een E-Learning opleiding bieden wij aan voor maximaal 6 tot 16 deelnemers in een digital classroom met Teams of Zoom. Leerstof wordt digitaal of per post opgestuurd en u kunt op uw gemak vanuit huis of werk de opleiding volgen. De opleiding kent een interactief karakter, dus u kunt ook vragen stellen en er worden ook opdrachten gemaakt door de cursisten.
Bekijk alle e-learnings

  Welke E-learnings zijn er zoal?
 • HireServe Analytics beginnersopleiding | Qlik Sense
  Deze online e-learning zal zich grotendeels richten op front-end gebruik van Qlik Sense om zodoende het optimale gebruikersgemak te realiseren binnen HireServe Analytics. U leert hoe u snel en effectief uw data kunt analyseren.
 • QlikView gevorderdenopleiding
  De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: scripten, data modelling en oefeningen, de basis van data transformatie, expressies voor gevorderden, “set analysis” en “point in time reporting” en als laatste zal hoofdstuk 9 verder worden uitgewerkt in hoofdstuk 12 – data transformatie voor gevorderden.

 • Ook behandelen wij:
 • Qlik Sense Beginnersopleiding
  Het maken van kwalitatief hoogwaardige datavisualisaties is met Qlik Sense nog nooit zo eenvoudig geweest. Met weinig basis kennis kunt u snel een eigen dashboard bouwen op uw eigen data.
 • Qlik Sense Gevorderdenopleiding
  Leer in twee dagen hoe u applicaties in Qlik Sense ontwikkelt! Qlik Sense Opleiding geeft gebruikers een goede start om applicaties in Qlik Sense te ontwikkelen.
 • Power BI Beginnersopleiding
  Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker.
 • Power BI Gevorderdenopleiding
  Met Power BI kan je verbinding maken met honderden databronnen, deze data transformeren en vervolgens visualiseren naar een dashboard. Hierdoor krijgt u nieuwe inzichten in uw data en kunt u gefundeerd bedrijfsbeslissingen nemen.

Bekijk alle e-learnings
Webinar terugkijken?
Heb je een webinar gemist en wil je deze graag terug kijken? Alle webinars die wij geven worden opgenomen en zijn te bekijken en beluisteren op de pagina Recorded webinars. Je kan ook op ons Victa YouTube kanaal alle webinars terugkijken.