Idevio - Victa Qlik Solutions

Third party add-ons

Idevio

Home » Qlik » Third party add-ons » Idevio

idevio Victa

Idevio

Idevio is een Zweeds softwarebedrijf dat innovatieve landkaart / map oplossingen biedt.

Ze leveren geocoding (opzoeken en verifiëren van adresgegevens) softwarerouting gebaseerd op RaveGeo, een gepatenteerd technologie voor compressie en streamen. Idevio biedt geografische oplossingen voor een breed scala aan industrieen, te weten: logistiek, business intelligence (QlikView), infrastructuur en defensie.

IdevioMaps, de perfecte match met QlikView

De QlikView extensie IdevioMaps, werkt perfect samen met QlikView. Het werkt en laat zich ontwikkelen op exact de zelfde manier zoals u van QlikView gewend bent: intuïtief en eenvoudig. IdevioMaps verbetert uw bestaande perfomance management met heldere (geografische) data.

IdevioMaps maak het mogelijk in een handomdraai de juiste geografische data op te vragen, te bewerken en te vergelijken met data (zoals bijvoorbeeld klantgegevens, afzetmarkt, etc) in andere landen, steden, wijken etc. De kaarten van Idevio geven een helder en realistisch beeld van strategische data en helpt u bij het maken van belangrijke strategische beslissingen. Doordat de kaarten eenvoudig en snel te raadplegen zijn, kunt u op elk moment de juiste informatie opvragen die op dat moment van toepassing is.

Elk denkbare soort van geografische data kan worden weergeven in een variëteit van; lijnen, zones, diagrammen of zelf gemaakte symbolen. Gebruik geocoding voor het opzoeken van en verifiëren van adressen. Dankzij de RaveGeo technologie, kan de gehele wereld met dezelfde uiterst hoge perfomance worden weergegeven als bijvoorbeeld een land of regio.