Qlik recruitment dashboard - Victa Qlik Solutions

Qlik per functie

Qlik recruitment dashboard

Home » Qlik » QlikView » Qlik per functie » Qlik recruitment dashboard

Recruitment Dashboard Victa

Qlik recruitment dashboard

E-recruitment met de E van Eenvoudig

Het Qlik Recruitment dashboard, daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitment proces. Hun product iCams maakt werving- en selectieprocessen beheersbaar en inzichtelijk voor alle soorten gebruikers.

Het zeer gebruiksvriendelijke backoffice in combinatie met de aandacht die ze besteden aan de voorkant (zoals de vindbaarheid op zoekmachines en de volledige integratie met de bedrijfssite) maakt het product uniek. Het is niet alleen laagdrempelig voor sollicitanten en recruiters, het versterkt ook het werkgeversmerk.

Hireserve staat bekend als een innovatieve speler in de werving en selectie software markt. De modulaire opbouw van de software en het gebruik van de web2.0 technologie stelt hen in staat aan vrijwel alle wensen van hun klanten te voldoen. Vanuit vestigingen in Rotterdam en Mortimer (UK) werken ze met 13 mensen voor ruim 50 klanten in meer dan 60 landen.

Voor iCams heeft Victa samen met HireServe een volledig dynamisch eRecruitment dashboard ontwikkeld. Het dashboard geeft duidelijke inzichten in vacature verloop binnen de organisatie (link). De data van iCams wordt aangeboden via een innovatieve webservice (XML) connector waardoor informatie anytime anywhere te benaderen is . Het eRecruiment dashboards kan dus makkelijk worden uitegrold binnen de organisatie, ook is er de mogelijkheid om het dashboard te banaderen via een cloud oplossing.