Qlik hr dashboard - Victa Qlik Solutions

Qlik per functie

Qlik hr dashboard

Home » Qlik » QlikView » Qlik per functie » Qlik hr dashboard

HR Dashboard Victa

Qlik hr dashboard

HR dashboard

Als manager wilt u graag adequaat over actuele managementinformatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op actuele situaties. Dit geldt natuurlijk ook voor HR-informatie. In veel gevallen wordt HR-informatie samengevat in een document en op de mail gezet naar de HR-afdeling om te worden beoordeeld. Deze informatie is snel achterhaald, doordat ze op het moment van versturen eigenlijk al niet meer actueel is.

HR Dashboard Qlik - VictaHet HR dashboard van Victa brengt hierin verbetering. Een dashboard specifiek voor de HR-afdeling en de managementlaag, dat niet alleen inzicht geeft in de samenstelling van het personeelsbestand en het verloop hiervan, maar ook in verzuimstatistieken en in groeicijfers op basis van bijvoorbeeld salariskosten.

Daarin worden de belangrijkste indicatoren getoond, namelijk uren, bezetting, competentie management, Google Maps (locatie), salarisgegevens, mobiliteit, algemene kenmerken, vacatures en verzuim. Dit HRM Dashboard dient als startpunt om snel inzicht in de stand van zaken van uw organisatie te krijgen. Het kan eenvoudig aan uw eigen ERP systemen worden gekoppeld om uw eigen HR-informatie tonen.