Qlik GeoAnalytics - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
GEO Analytics in Qlik
Qlik GeoAnalytics gebruikt een gepatenteerde technologie om kaartgegevens te comprimeren en te streamen. Met 'on-the-fly' kunt u locaties opzoeken en eenvoudig rijke, interactieve GeoData visualisaties voor uw Qlik toepassingen maken.

Met een integrale locatiebibliotheek die miljoenen vooraf gedefinieerde plaatsen en gebieden bevat, wordt elke kaart binnen een QlikView- of Qlik Sense toepassing automatisch gevuld en bijgewerkt. Meerdere kaart- en visualisatielagen helpen u om alle GeoData samen met eventuele relaties te verkennen.
Wilt u meer weten over Qlik GeoAnalytics?
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik GeoAnalytics. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik GeoAnalytics dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Bas-Jan Lubbers
Commercieel Directeur
074 – 2915208
bjl@victa.nl
Neem contact op met Bas-Jan Lubbers
Qlik GeoAnalytics informatie aanvragen
"GeoAnalytics is ook interessant voor u!"
Neem contact met ons op
Internet of Things
Doorzie en optimaliseer verkeer doormiddel van het volgen van Wi-Fi en Bluetooth connecties.

Smartphones
Combineer netwerk-data met geografische informatie. Krijg inzicht in waar en wanneer smartphones en apps worden gebruikt.

Geo-related datasets
Zet doelgerichte marketing-campagnes op. Weet welke postcodegebieden in uw sales regio vallen.

Tracking
Combineer GPS-locaties van voertuigen om verkeerspatronen te doorzien.

Routing
Direct een overzicht van reistijden bij het kiezen van een leverancier.
Krijg geo-ruimtelijke inzicht
Met de mogelijkheid om snel cartografische informatie weer te geven, kunnen gebruikers inzicht krijgen in patronen die niet gemakkelijk kunnen worden geïnterpreteerd via tabellen of grafieken om het hele verhaal dat in hun gegevens leeft beter te begrijpen.
  • Ga verder dan kaartvisualisaties om geo-ruimtelijke relaties te begrijpen en te analyseren.
  • Efficiënt toegang krijgen tot, visualiseren en analyseren van bestaande geo-ruimtelijke gegevens en applicaties.
  • Krijg inzicht in patronen die niet gemakkelijk te interpreteren zijn via tabellen of grafieken.
Brede locatie gebondene use-cases
Met een volledig spectrum aan mapping- en geo-ruimtelijke mogelijkheden die een gemeenschappelijke set tools en technologieën delen, kan Qlik GeoAnalytics voldoen aan de behoeften van een breed scala aan locatie gebondene use-cases.
  • Lever mapping- en locatie gebaseerde analyses aan elke gebruiker in de hele organisatie en daarbuiten aan iemands ecosysteem.
  • Flexibiliteit om Qlik GeoAnalytics te implementeren als een volledig gehoste oplossing, een volledig lokale implementatie of een combinatie van beide.
  • Bied geloofwaardigheid en domein expertise.
Qlik GeoAnalytics downloaden

Qlik GeoAnalytics

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Qlik GeoAnalytics? Download nu de gratis Qlik GeoAnalytics whitepaper en ga direct aan de slag.
Qlik GeoAnalytics whitepaper downloaden
Qlik GeoAnalytics
Je kunt het gratis Qlik GeoAnalytics PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Qlik GeoAnalytics
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail