2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Ubeeo recruitment software

Hireserve is leverancier van recruitment software.

Recruitment software op maat

Ubeeo, voorheen bekend onder de naam Hireserve*, is leverancier van recruitment software. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van e-recruitment en brede expertise in techniek, interaction design en ontwerp ontwikkelt Ubeoo mooie, vooruitstrevende en betrouwbare wervingsoplossingen.

Vacatures zijn goed vindbaar, je communiceert als werkgever zo direct mogelijk met beoogde doelgroep(en) en je verstevigt het werkgeversmerk. Ubeoo besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, zodat het werken met de recruitment software voor recruiters, managers en sollicitanten een positieve ervaring is. Samen met de klant zoekt Ubeoo de oplossingen die het beste bij het bedrijf en bij de doelgroep passen.

eRecruitment dashboard

Voor iCams heeft Victa samen met Ubeoo een volledig dynamisch eRecruitment dashboard ontwikkeld. Het dashboard geeft duidelijke inzichten in vacature verloop binnen de organisatie (link). De data uit Ubeoo’s recruitment software wordt aangeboden via een innovatieve webservice (XML) connector waardoor informatie altijd en overal te benaderen is.

Het eRecruiment dashboard kan makkelijk worden uitgerold binnen de organisatie, ook is er de mogelijkheid om het dashboard te banaderen via een cloud oplossing. Het dashboard wordt standaard geleverd met de Ubeoo connector.

*Ubeoo is beter bekend onder naam Hireserve. Dat was de naam van zowel de Nederlandse organisatie als van het zusterbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. De splitsing in twee zusters is na aankondiging van de Brexit gerealiseerd, om een aparte infrastructuur in Nederland aan te kunnen houden.

Hireserve Dahsboard - Bron by Victa
Hireserve Dahsboard - Doorlooptijd by Victa
Hireserve Dahsboard - KandKenm by Victa
Hireserve Dahsboard - Pipeline by Victa
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail