2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

Syntess Atrium

Een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » Syntess Atrium

Qlik voor Syntess Atrium

Qlik voor Syntess Atrium is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Atrium omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende functionele gebieden waarop standaard management dashboards zijn ontwikkeld.

Personeel dashboard

Het Personeel dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de huidige uren binnen de organisatie. Het geeft overzichten van onder andere directe, indirecte, ziekte en scholings uren. Vanuit een helikopter view kan in het model worden afgedaald naar het laagste boekingsniveau. Zo kan worden bekeken wanneer en op welk project uren zijn geboekt.

Financieel dashboard

Het Financieel dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief beeld van de general ledger gegevens. O.a. overzichten van resultaat en balans. Het dashboard biedt tevens mooie reporting functionaliteiten in de vorm van diverse prints (fysiek/print).

Projecten dashboard

Het Projecten dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht van de actuele en historische projecten, opdrachtsommen, geboekte kosten en nog onverwerkte kosten.

Voor-/Nacalculatie dashboard

Het Voor-/Nacalculatie dashboard geeft een volledig dynamisch en interactief overzicht van historisch geboekte projecten om een vergelijk met de van tevoren verwachtte kosten en omzet te kunnen vergelijken met de naderhand gerealiseerde gegevens.

Syntess Dashboard - Financieel by Victa
Syntess Dashboard - Financieel Quick ratio by Victa
Syntess Dashboard - Personeel indirect by Victa
Syntess Dashboard - Personeel indirect by Victa
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail