SRS StoreInfo - Victa Qlik Solutions

SRS StoreInfo

Een complete automatiseringsoplossing voor retailers

Home » Qlik » Qlik platform oplossingen » SRS StoreInfo

SRS StoreInfo logo Victa

SRS StoreInfo

De voordelen van Cloud-bases automatiseren

StoreInfo is een complete automatiseringsoplossing voor retailers in mode, schoenen, lingerie en sport.

Introductie

Dertig jaar continue innovatie en nauwe samenwerking met de retail sector heeft geleid tot de eerste complete cloud-based automatiseringsoplossing voor retailers. Het bevat alle functionaliteiten om uw logistiek, point-of-sale en voorraden volledig te beheersen. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat zowel winkels, ketens, webwinkels en combinaties hiervan volledig worden voorzien in hun automatiseringsbehoefte. Door de eenvoudige opzet van de back-office, kunt u in een handomdraai voorraden beheren, uitwisselen, afprijzen, automatisch bijbestellen, en verkooprapportages uitdraaien.

Cloud-based automatiseren

De term cloud-based wordt vaak gebruikt voor verschillende soorten technologieën. De manier waarop StoreInfo de cloud gebruikt om automatisering efficiënter en goedkoper aan te bieden is eenvoudig.

StoreInfo is volledig gebouwd op het internet. Dit betekent dat u alleen maar op onze website hoeft in te loggen om altijd en overal te kunnen werken in uw back-office. Nooit meer software installaties, back-ups of updates om zorgen over te maken. De software wordt continu geüpdate, zodat u vanaf nu altijd bent voorzien van de nieuwste technologieën.

StoreInfo bewaart al uw data op beveiligde servers, gehost in meerdere datacenters. Naast ons datacenter in Nederland hebben we alle data dubbel verzekerd door in Ierland een exacte kopie van onze servers in Nederland te plaatsen. Beide datacenters kunnen individueel het StoreInfo systeem laten functioneren, zodat u altijd bent verzekerd van een stabiel en veilig werkend systeem.

Het dashboard wordt standaard geleverd met de StoreInfo connector. Meer informatie over StoreInfo vindt u op de website: StoreInfo

SRS StoreInfo Dashboard Victa
SRS StoreInfo Dashboard Victa