2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Nieuws
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Contact Victa074 – 2915208
Open het menu
sluit het menu
NPrinting op maat opleiding
In-company training voor max. 6 gebruikers, toegespitst op het gebruik van NPrinting binnen uw eigen organisatie
terug naar opleidingen
De Op Maat opleiding wordt bij u op kantoor gegeven door onze senior business consultant. De training is geheel toegespitst op uw eigen NPrinting omgeving en gebruik.
Locatie
Eigen locatie
in overleg
Duur
1 dag
09.00 – 16.00 uur
Kosten
Offerte
prijs op aanvraag
Benodigdheden
Laptop
Geschikt voor
welke user ben jij? Klik hier
 
Business User
Gebruik vooraf gebouwde applicaties om gegevens te analyseren en gefundeerde data gestuurde beslissingen te nemen
 
Business Analyst
Maak krachtige, duidelijke en geavanceerde visualisaties. Ontdek de beste manieren om gebruikers te helpen bij het verkennen van informatie
 
Data Architect
Beheer en consolideer gegevens uit verschillende tabellen en bronnen en integreer ze in een dashboardinterface
 
System Administrator
Beheerder van het qlik platform. Verantwoordelijk voor de autorisatie en authenticatie, inclusief het herladen en publiceren van documenten
 
Enterprise Architect
Architect van het Qlik-platform, geeft gebruikers toegang en verzorgd applicatietoegang
 
Consultant
Ontsluiten van alle mogelijke databronnen en ontwerpen van efficiënte datamodellen. Op maat ontwikkeling van Qlik applicaties van management dashboards, reports, KPI’s

Twee vliegen in één klap!

Om dit mogelijk te maken biedt Victa “Op Maat” opleidingen aan zodat u en uw collega’s snel thuis zijn in uw NPrinting omgeving. De Op Maat opleiding wordt bij u op kantoor gegeven door onze senior business consultant. De training is geheel toegespitst op uw eigen NPrinting omgeving en gebruik. Tevens bestaat de gelegenheid om tijdens de training uw inrichtingsvraagstukken op het gebied van NPrinting aan onze consultant voor te leggen.

De consultant speelt in op uw kennisniveau en uw eisen en wensen op NPrinting gebied. Tijdens de training wordt er derhalve doorontwikkeld aan uw eigen rapportages. Op deze wijze slaat u twee vliegen in één klap! Na afronding van de opleiding ontvangen alle deelnemers een cursusmap / naslagwerk alsmede een certificaat van deelname.

U heeft NPrinting succesvol geïmplementeerd en nu wilt u de kennis (laten) delen binnen uw organisatie. En dan bij voorkeur ook nog op uw eigen locatie en met uw eigen datamodellen? Dat kan! Met onze NPrinting Op maat opleiding

Qlik Sense op maat

  • Eigen rapportages
  • Eigen kennisniveau
  • tot 6 personen

Doelgroep

De NPrinting Op Maat training is geschikt voor iedere NPrinting ontwikkelaar en/of gebruiker, ongeacht achtergrond of kennisniveau. De inhoud van de training wordt aangepast aan de cursisten.

Met Qlik NPrinting kan Qlik als oplossing dienen voor zowel interactieve analyses als statische rapportages. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om legacy BI systemen buiten de deur te zetten en moedigt gebruikers aan om interactieve analyses te maken om zo tot meer inzicht te komen!

Wij helpen u graag
Wietske Striekwold
Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl
meld u aan
voor de
opleiding
workshop qlik sense
Meer over NPrinting

Qlik NPrinting is een next-generation rapportage en distributie oplossing voor Qlik Sense en QlikView die het verspreiden van kennis en inzichten in de gehele organisatie (en daarbuiten) mogelijk maakt! Qlik NPrinting biedt rapportages aan in vele bestandsformaten, zoals Microsoft Office en “pixel perfect” .PDF, met de gegevens en analyses vanuit Qlik Sense en QlikView. Het zorgt ervoor dat de juiste berichten onder de juiste mensen worden verspreid, hoe en wanneer zij die nodig hebben, via een centrale distributie en via de nieuwe online hub voor de service gebruiker. Qlik NPrinting biedt verbeterde ondersteuning voor grote enterprise implementaties dankzij de “multi-threaded en multi-engine scalability” en de op rollen gebaseerde beveiliging.

 

Victa Hengelo
Hengelo
Demmersweg 10
7556BN Hengelo
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Wij helpen je graag
Laat maar horen!
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Verkoop: +31 (0)74- 3031900
Finance: +31 (0)74- 3031901
Servicedesk: +31 (0)74 – 3031902
Victa Assen
Assen
Spanjelaan 12
9403DP Assen
Nederland
Tel: +31 (0)592 – 749320
Victa Amsterdam
Amsterdam
Herengracht 448 – 450
1017 CA Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Amsterdam
Amsterdam
Krijn Taconiskade 424
1087 HW Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 – 2386030
Victa Germany
Germany
Enschedestrasse 14
48529 Nordhorn
Deutschland
Tel: +49-32221095174
Algemeen: info@victa.de
Victa Aruba
Aruba
Paradera
Aruba
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Victa locatie
Binnenkort
Straatnaam 12
1234 VT Plaatsnaam
Nederland
Tel: +31 (0)74 – 2915208
Qlik Sense gratis downloaden
Qlik Sense
eenvoudig in gebruik
Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken.
Victa Video Qlik Sense
Video
Qlik Sense demo
gratis
Victa Download Qlik Sense
Download
Gratis Qlik Sense
gratis
Victa workshop Qlik Sense
Workshop
Gratis Introductie
Victa Cloud Qlik Sense
Cloud
Qlik Sense Cloud
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail