2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0!important;}
.col-xs-6 {padding: 0!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Qlik MongoDB Connector
Gegevens van een MongoDB-database laden

Download Qlik Sense

Home » Qlik » MongoDB Connector

MongoDB Connector

General Web Connector Tables and Parameters

Gegevens van een MongoDB-database laden

Met de Qlik MongoDB Connector kunt u gegevens van een MongoDB-database laden in een Qlik-app. De Qlik MongoDB Connector maakt deel uit van Qlik Web Connectors – een uitgebreide suite van vooraf geconfigureerde connectors voor belangrijke sociale media en webgebaseerde gegevensbronnen. MongoDB is een open source document database en een van de belangrijkste NoSQL databases beschikbaar.

Het verkrijgen van documenten van uw MongoDB-database in QlikView kan uitdagend zijn, maar met de MongoDB Connector van QVSource is dit veel consistenter en makkelijker te beheren, zodat u nu gegevens van uw verzamelingen direct in uw QlikView-applicaties kunt laden.

BigQuery example

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail