2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

Mailbox IMAP Connector

Al uw e-mails, e-mailinhoud en informatie over bijlagen ophalen vanuit elk postvak!

Home » Qlik » Mailbox IMAP Connector

Mailbox IMAP Connector

Met de Qlik Mailbox IMAP connector kunt u e-mails en e-mailinhoud ophalen, zoals informatie over bijlagen, vanuit elk postvak dat het IMAP emailprotocol gebruikt.

Manieren om toegang te krijgen tot uw data

Voor toegang tot uw IMAP postvak data moet u de connector verifiëren met de data van uw mailboxserver. Nadat u een nieuwe verbinding hebt gemaakt en Mailbox IMAP als uw databron hebt geselecteerd, moet u het serveradres en het poortnummer invoeren voor de mailbox waarmee u verbinding wilt maken, samen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

E-mail clients configureren

U moet de IMAP toegang voor uw account inschakelen via uw postvak client. De configuraties voor enkele van de meest voorkomende e-mailclients worden hieronder beschreven.

Data uit tabellen laden:

ImapFolder
Gebruik deze tabel om de namen en het aantal berichten van de mappen in uw mailbox op te halen.

ImapMessagesInFolder
Gebruik deze tabel om de berichten en details van een postvakmap op te halen. De tabel geeft bericht-ID’s terug die vereist zijn voor andere tabellen.

ImapMessageHeaders
Gebruik deze tabel om de berichtkoppen en headerwaarden voor een bericht-ID op te halen. De IMAP-bericht-ID is de UID-waarde uit de tabel MessagesInFolder.

ImapMessageDownloadAttachment
Gebruik deze tabel om informatie over berichtbijlagen op te halen. U moet de bericht-ID en de naam van de bijlage opgeven. De IMAP-bericht-ID is de UID-waarde uit de tabel MessagesInFolder.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail