2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Jira Software
Gegevens ophalen uit uw JIRA projecten om deze vervolgens in Qlik Sense/ QlikView te laden!

Home » Qlik » Jira Connector

JIRA Connector

Met de Qlik JIRA connector kunt u gegevens ophalen van uw JIRA projecten en projectproblemen en deze in uw Qlik Sense- of QlikView-apps laden.

JIRA

Manieren om toegang te krijgen tot data

Om toegang te krijgen tot uw JIRA gegevens, moet u de connector verifiëren met uw JIRA accountgegevens. Zorg ervoor dat uw inloggegevens alleen ASCII-tekens bevatten. Voer de JIRA basis URL in waarmee u verbinding wilt maken en uw JIRA gebruikersnaam en -wachtwoord. Uw inloggegevens worden opgeslagen op de connector.

Data laden uit tabellen

Nadat u de connector hebt geverifieerd met uw accountgegevens, kunt u de volgende tabellen gebruiken om gegevens te selecteren en te laden:

Projects
Gebruik deze tabel om de lijst met JIRA projecten op te halen waartoe u toegang hebt.

Problems
Gebruik deze tabel om de problemen in een project op te halen. U hebt de projectsleutel of ID nodig om deze tabel uit te voeren.

WorkLog
Gebruik deze tabel om de werkgeschiedenis op te halen voor een JIRA probleem. U hebt de JIRA uitgiftesleutel of ID nodig om deze tabel uit te voeren.

Comments
Gebruik deze tabel om de opmerkingen voor een JIRA probleem op te halen. U hebt de JIRA uitgiftesleutel of ID nodig om deze tabel uit te voeren.

History
Gebruik deze tabel om de geschiedenis van een JIRA probleem op te halen. U hebt de JIRA uitgiftesleutel of ID nodig om deze tabel uit te voeren.

Werken met de JIRA API quotumlimieten

De Qlik Web Connectoren gebruiken de JIRA API om data uit JIRA te extraheren en in uw Qlik Sense app te laden. Tijdens het herladen van uw op JIRA gebaseerde app, ontvangt u mogelijk een foutbericht dat de connector de JIRA API snelheidslimiet heeft bereikt en dat alle daaropvolgende API oproepen mislukken totdat de connector terugvalt onder de smoorlimiet.

 

Troubleshooting

U ontvangt een foutbericht dat u de API limiet hebt bereikt.

Mogelijke oorzaak
U hebt de API-limieten overschreden die door de JIRA API aan Qlik Web Connectoren zijn opgelegd.

Voorgestelde actie
Om de impact van het bereiken van de API snelheidslimieten te verminderen, ontwikkelt u uw app met het volgende in gedachten:

  • Pak alleen de gegevens uit die u nodig hebt.
  • Laad één op JIRA gebaseerde applicatie tegelijk opnieuw.
  • Zorg ervoor dat lussen in uw script die API aanroepen uitvoeren niet leiden tot oneindige lussen.

U kunt de connector niet verifiëren met uw JIRA gegevens.

Mogelijke oorzaak
Uw JIRA-login, uw JIRA-wachtwoord of beide bevatten niet-ASCII tekens.

Voorgestelde actie
Probeer uw inloggegevens te wijzigen via uw JIRA-account of gebruik een ander JIRA account.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail