2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

Qlik Connector voor Exact Online

De Qlik Connector voor Exact Online is een applicatie waarmee u data vanuit uw Exact Online omgeving(en) kunt halen. Exact Online heeft een REST API service ter beschikking gesteld waarmee online data kan worden opgehaald voor reporting en dashboarding doeleinden. De Exact Online Connector is volledig geïntegreerd met QlikView en Qlik Sense en werkt net zoals een ODBC verbinding naar een database.

Home » Qlik » Qlik Connector voor Exact Online

Exact Online Qlik Connector

Bij Exact Online klanten zien we steeds meer gebruikers die meer inzichten willen halen uit de data. Om dit te realiseren en faciliteren heeft Exact Online een REST-API service uitgebracht. Dit is een API om online gegevens van Exact Online (SaaS) te ontsluiten in een format dat geschikt is voor business intelligence tools, zoals Qlik.

Standaard biedt Exact Online zelf ook analyse mogelijkheden binnen het platform maar met de Exact Online Connector en de analyse van deze gegevens met Qlik kunnen we veel dieper en dynamischer in de data duiken en vanuit alle invalshoeken analyses uitvoeren die tot meer en snellere inzichten zullen leiden. Bovendien bestaat met Qlik de mogelijkheid om verschillende administraties eenvoudig te consolideren (samenvoegen) en maatwerk rapportages te ontwikkelen voor o.a. Verlies en Winst overzichten in combinatie met budgetten, forecasting, what-if analyse etc.

Qlik connector Exact Online

Veilig verbinden met Exact Online

Om veilig toegang te krijgen tot de Exact Online data wordt er gewerkt met OAuth. Met een handige knop in Exact Online Connector kan er een “Access Token” worden gegenereerd welke kan worden gekopieerd in de connector. Hierna is er een beveiligde verbinding gerealiseerd waarna alle data kan worden opgehaald die gewenst is.

De Qlik Exact Online connector werkt net zoals een ODBC verbinding naar een database. De verschillende API Resources die Exact Online ter beschikking stelt (let op: niet alle onderdelen van Exact Online zijn beschikbaar middels API) kunnen als tabellen worden ingelezen in Qlik. Scripts worden automatisch gegenereerd aan de hand van de gemaakte selecties.

Meer informatie over Exact Online (REST) API en de beschikbare resources zijn te vinden op: https://start.exactonline.nl/docs/HlpRestAPIResources.aspx?SourceAction=10

Kant en klare dashboards voor Exact Online

Naast de Exact Online connector, die u in staat steld om data direct te ontsluiten uit uw Exact Online omgeving heeft Victa ook kant-en-klare Exact Online dashboards ontwikkeld op het krachtige Business Intelligence (BI) platform van QlikView en Qlik Sense. QlikView en Qlik Sense hebben een unieke, gepatenteerde geheugen gebaseerde associatieve technologie die gebruikers in staat stelt om snel, dynamisch en interactief informatie te analyseren.

Beschikbare dashboards voor QlikView en Qlik Sense:

  • Exact Online Finance dashboard
  • Exact Online HRM dashboard
  • Exact Online Invoice dashboard
  • Exact Online Uren dashboard

Over Exact Online

Exact Online is een innovatieve cloud businesssoftware oplossing met name gericht op MKB en Accountants. De basis modules zijn Boekhouden en CRM maar er zijn diverse uitbreidingen mogelijk zoals Handel, Productie, Accountancy, Uren & Facturen en Project Management.

Meer info over Exact Online: https://www.exact.com/nl/software/exact-online

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail