2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Qlik Bitly Connector
Krijg toegang tot uw Bitly gegevens en leid het paginaverkeer door naar uw Bitlinks.

Download Qlik Sense

Home » Qlik » Bitly Connector

Bitly Connector

General Web Connector Tables and Parameters
De Qlik Bitly connector maakt gebruik van de Bitly API om toegang te krijgen tot uw Bitly gegevens en leidt het paginaverkeer naar uw Bitlinks.

Manieren om toegang te krijgen tot uw gegevens

Om toegang te krijgen tot de Bitly gegevens moet de connector worden geverifieert met uw Bitly accountreferenties. Als er een verbinding is gemaakt en Bitly als gegevensbron is geselecteerd, wordt u omgeleid naar een Bitlog inlogpagina. Log in op Bitly met uw Bitly accountreferenties of log in met de authenticatie van derden. Nadat u uw inloggegevens hebt ingevoerd, ontvangt u een verificatietoken dat u in de connector invoert.

Gegevens laden uit tabellen

Nadat u de connector met uw accountreferenties hebt geverifieerd, gebruikt u de tabellen om uw gegevens op te halen. Sommige tabellen zijn voor geconfigureerd om toegang te krijgen tot een specifieke gegevens set, terwijl andere tabellen u toestaan om aangepaste query’s te maken. De onderstaande tabel geeft enkele gebruikscasussen weer voor enkele van de tabellen die beschikbaar zijn:

  • LinkHistory – Gebruik deze tabel om de lijst met uw linkgeschiedenis op te halen. Deze tabel retourneert de Bitlink en de volledige URL, samen met andere belangrijke informatie over uw Bitlinks.
  • Landen – Gebruik deze tabel om de lijst met uw linkgeschiedenis op te halen. Deze tabel retourneert de Bitlink en de volledige URL, samen met andere belangrijke informatie over uw Bitlinks.
  • Verwijzers – Gebruik deze tabel als u de gegevens wilt ophalen over de pagina’s die verwijzen naar het klikverkeer van uw Bitlink
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail