Qlik Analytics Platform - Victa Business Intelligence
2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
Qlik Analytics Platform video
In deze Qlik Analytics Platform introductie video laten wij zien hoe het product werkt. Deze introductie film met een heldere productuitleg is goed voor mensen die nog geen kennis hebben genomen van dit nieuwe product. Welke eigenschappen heeft Analytics Platform voor mijn organisatie en wat zijn de voordelen ten opzichte van andere producten. Wij laten het allemaal zien in deze Qlik Analytics Platform productfilm.

Als onderdeel van de Qlik Sense productfamilie beschikt het Qlik Analytics Platform over de kracht van de QIX associatieve data index engine. Visualisaties worden gerealiseerd door middel van krachtige, open en moderne API’s, waardoor u het ‘volledige verhaal’ binnen uw data kunt zien.
Meer informatie over Qlik Analytics Platform?
Wij helpen u graag met vragen en informatie over Qlik Analytics Platform. Vul onderstaande vragen in en wij beantwoorden deze graag. Onze Business Intelligence experts helpen u graag verder.
Ik help u graag
Hebt u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek over Qlik Analytics Platform dan kunt u bellen naar 074 – 2915208.

Peter Ran
Account Manager
074 – 2915208
pr@victa.nl
Neem contact op met Peter Ran
Qlik OEM informatie aanvragen
Versnel en verbreed uw analyse
Gebruik een moderne analyse-ontwikkelomgeving om datamodellen, beveiligingsconfiguraties en visualisaties te creëren en opnieuw te gebruiken om de time-to-market te versnellen.
  Bouw uw eigen oplossingen
 • De Qlik Associative-engine gebruikt dezelfde engine die wordt gebruikt om Qlik-producten te bouwen.
 • Gebruik onze bibliotheek met client-API's om snel visualisatie-extensies en mashups te bouwen.
 • Breid het bereik van uw analyse uit met onze gegevensbron-SDK.
Qlik Analytics-platform versnellen
Eén platform voor het insluiten van analyses. Een enkel platform voor het visualiseren van gegevens en het verbeteren van de gebruikerservaring.
  Interactieve ervaring
 • Qlik Analytics Platform biedt een ongeëvenaarde visuele en interactieve ervaring waardoor gebruikers meer in hun gegevens kunnen zien en ontdekken.

 • Embedded analytics
 • Voor OEM's blijft u de concurrentie voor met eenvoudig te bouwen en te onderhouden oplossingen die worden aangestuurd door één analyseprovider.
 • Voor ontwikkelaars ondersteunt Qlik een API-first filosofie, die flexibele integratie en embedded analytics biedt om aan elke zakelijke behoefte te voldoen.
"Wilt u meer weten over Qlik Analytics Platform?"
Neem contact met ons op
Opgetogen ontwikkelaars
Het Qlik Analytics Platform stelt applicatie ontwikkelaars in staat, eenvoudig en snel Qlik’s krachtige visuele analyse capaciteit direct in hun eigen applicaties te embedden. Dit kunnen simpele web mashups zijn die slechts enkele grafieken bevatten, maar ook complexere geïntegreerde web applicaties of on-device applicaties.

Het Qlik Analytics Platform is ontworpen om de behoefte aan embedded analyses altijd en overal te faciliteren. De associatieve in-memory motor (de QIX motor), die gebruikt wordt door alle Qlik analytics producten, biedt ontwikkelaars meer flexibiliteit in het bouwen van de exacte gewenste oplossingen. Dit wordt bereikt door een serie moderne, open en standaard API’s zoals de Mashup API, Extensions API, Engine API en de back-end management API’s.
Flexibele platform
Het flexibele platform schaalt omhoog, omlaag en over. Qlik Analytics Platform omvat een breed spectrum van use cases voor analyse, van dashboards en rapporten tot aangepaste analytische apps.
Responsive op desktop en mobiel
Ontwikkelaars hebben toegang tot de Qlik Associative-engine en visualisatiebibliotheek om visuele analyses in te bouwen in bestaande workflow-apps voor bedrijfsprocessen voor desktop, web of mobiel.
Moderne API’s
Visualisaties en gegevens in bedden in elke wWeb-portal of -toepassing dan ook, door het gebruik van moderne API's. Deel met flexibele inbeddingsopties de waarde die is afgeleid van het gebruik van interne analyses met het bredere ecosysteem van partners en leveranciers.
Qlik OEM downloaden

Qlik OEM

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Qlik OEM? Download nu de gratis Qlik OEM whitepaper en ga direct aan de slag.
Qlik OEM whitepaper downloaden
Qlik OEM
Je kunt het gratis Qlik OEM PDF bestand bekijken, met behulp van het programma Adobe Acrobat Reader DC. Dit programma is gratis te downloaden en geschikt voor Windows en Mac. Dit is de enige PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud, waaronder formulieren en multimedia, kunt openen en bewerken.
Download Qlik OEM
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail