2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Melio Consultancy

Melio Consultancy is een onafhankelijke specialist op het gebied van Syntess Atrium.

Home » Partners » Resellers » Melio Consultancy

Melio Consultancy is een onafhankelijke specialist op het gebied van Syntess Atrium. Melio Consultancy gebruikt QlikView voor het ontsluiten van belangrijke sturingsinformatie uit de database van Syntess. Via maatwerkmodellen wordt inzicht gegeven in oa omzet, marges per klant, marges per project en afhandeling van storingsmeldingen. Middels intuïtieve cockpits krijgen klanten in een oogopslag duidelijkheid in alle relevante kengetallen. Over wat er goed, en over wat er beter kan. Melio Consultancy is de specialist op gebied van Syntess Atrium en helpt naast business intelligence ook met de inrichting en optimalisatie van het pakket.

Website: Melio Consultancy

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail