2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

JIS Nederland

Al meer dan tien jaar actief als leverancier

Home » Partners » Resellers » JIS Nederland

Missie

Het is onze missie om onze klanten te ondersteunen in hun streven naar ‘excellentie’ middels het leveren van technisch geavanceerde, functioneel veelomvattende en flexibele ICT-oplossingen in de vorm van standaard softwarepakketten.

Bedrijfscultuur

JIS werkt bewust aan haar bedrijfscultuur. We hanteren een aantal statements dat onze cultuur weerspiegelt:

Integriteit:
JIS heeft de reputatie integer te zijn. Afspraak is afspraak, ook als het eens een keertje niet zo goed uitkomt. Dat is één van de redenen waarom we lange termijn zaken doen met onze klanten.

Verplaats je in de klant:
Eén van onze sterkste punten is dat we ons te allen tijde verplaatsen in onze opdrachtgever. Wij willen weten wat uw beweegredenen zijn. Daar horen vragen bij als: Waarom wilt u dat? Kan het ook anders, beter voor u? Is het echt nodig? Als we ergens goed van doordrongen zijn, dan is het dat we er voor de cliënt zijn, niet andersom.

Samen werken en samen delen:
Als uw opdrachtnemer willen wij graag uw partner zijn en samen ervoor zorgen dat uw zakelijke doelstellingen worden gehaald. Niemand uitgezonderd, iedereen heeft zijn of haar eigen bijdrage in dit geheel. Deze werkwijze is zowel voor u als voor ons een winstgevende onderneming.

Website: JIS Nederland

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail