2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

CTAC

ICT Solution Provider

Home » Partners » Resellers » CTAC

Als ICT Solution Provider helpt CTAC uiteenlopende klanten in diverse branches bij het waarmaken van ambities. Dat doet zij door het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen, die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten die actief zijn in uiteenlopende markten.

Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werkt CTAC dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De industrie specifieke totaaloplossingen voor onder meer retail, wholesale, real estate en charity zijn samen met klanten ontwikkeld. Zij zijn gebaseerd op standaardsoftware van marktleiders SAP en Microsoft en andere bekende technologieleveranciers.

Website: CTAC

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail