Valk Software

Business partners

Valk Software

Home » Partners » Business partners » Valk Software

valk logo victa

Valk Software

ASPOS Business Intelligence

Valk Software is sinds 1989 specialist in retail automatisering. Het bedrijf onderscheidt zich door een uitstekende service en innovatieve producten. Haar klantenservice is als enige in de branche ITO gecertificeerd. Valk Software helpt retailers vooruit met slimme oplossingen, steeds gebruik makend van de nieuwste technologie.

Het bedrijf luistert goed naar haar klanten en komt jaarlijks met nieuwe versies van de software. Het consumentengedrag verandert, consumenten zijn online, mobiel, sociaal en lokaal. Retailers spelen daar op in met uiteenlopende cross-channel initiatieven.

Valk Software ASPOS

In 2011 introduceerde Valk Software ASPOS, het eerste online en realtime cross-channel retail platform compleet met web POS, tablet POS, logistiek, webshop, instore kiosk, mobiel app, Youtube narrowcasting, online business intelligence en nog veel meer. Hoe de cross-channel roadmap van retailers er ook uit ziet, hij wordt werkelijkheid met ASPOS van Valk Software. Dit op een kostenefficiënte manier doordat alle toepassingen realtime gebruik maken van dezelfde online database.

In samenwerking met Valk Software heeft Victa een volledige dynamische retail dashboard ontwikkeld op het ASPOS platform. De dienst wordt net als ASPOS volledig online aangeboden in een SaaS model.

Meer info Valk: www.valksoftware.nl