Ultimo - Victa Qlik Solutions

Business partners

Ultimo

Home » Partners » Business partners » Ultimo

ultimo logo victa

Ultimo

Victa nieuwe partner van Ultimo

Ultimo Software Solutions biedt bedrijfsondersteunende oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties op het gebied van Facility Management, Maintenance Management, IT Service Management, Infra Asset Management en Fleet Management.

De software kan eenvoudig aangepast worden aan uw bedrijfsprocessen en het gebruiksgemak zorgt voor een hoge acceptatiegraad onder uw medewerkers. U bent daardoor in staat meer rendement uit uw werkzaamheden te halen.

Ultimo Software Solutions biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid om standaard QlikView Business Intelligence Dashboards aan te schaffen. Het betreft vijf QlikView templates voor respectievelijk Maintenance Management, IT Service Management, Facility Management, Infra Asset Management en Fleet Management. Deze templates sluiten aan op de huidige standaard functionaliteit van de verschillende hoofdmodules binnen de Ultimo Business Software suite.

In de nieuwste Ultimo generatie, Ultimo 10, is optioneel ook een nieuwe Ultimo dashboard tool opgenomen. Bestaande klanten die in het verleden de Ultimo Dashboard Designer hebben aangeschaft hebben hier binnen hun onderhoudscontract recht op. Ewout Noordermeer, directeur Ultimo Software Solutions bv: ‘In de nieuwe generatie Ultimo is een duidelijke keuze gemaakt. Wij bieden onze klanten binnen Ultimo de mogelijkheid om eenvoudige dashboards te realiseren. Op het moment dat er vraag is naar een uitgebreide Business Intelligence oplossing die over Ultimo en/of meerdere toepassingen diepgaande dashboards moet kunnen genereren, dan adviseren wij het product QlikView. Om het de klanten makkelijk te maken hebben wij in samenwerking met QlikView solution provider Victa, een aantal standaard templates uitgewerkt. Onze opdrachtgevers die over een QlikView licentie beschikken kunnen zo plug-and-play een professionele en complete Business Intelligence oplossing inzetten. Voor een beperkte investering kan men dus de waarde die Ultimo als management tool heeft enorm versterken.’

ondertekening_samenwerking

Carlo Vruwink (foto links), directeur Victa: ‘Wij hebben al meermaals QlikView dashboards op Ultimo gerealiseerd. Wij zien de vraag vanuit Ultimo gebruikers steeds verder toenemen. Juist daarom hebben we gezamenlijk besloten om opdrachtgevers van dienst te zijn middels het aanbieden van standaard Business Intelleigence templates met een directe toegevoegde waarde. Bovendien zullen deze templates ook door ons onderhouden worden.’