Loket.nl - Victa Qlik Solutions

Business partners

Loket.nl

Home » Partners » Business partners » Loket.nl

loket logo victa

Loket.nl

Van Spaendonck Services – Loket.nl

Sinds 1965 verricht Van Spaendonck Services BV diensten op het terrein van de salaris- en personeelsadministratie in de breedste zin van het woord, van serviceverwerking tot het detacheren van salarisadministra- teurs en het adviseren omtrent arbeidsvoorwaarden.

Bovendien worden, sinds de privatisering van de sociale verzekeringen begin 1993, administratieve diensten (in- en excasso WAO-hiaat en loondervingsverzekeringen) verleend aan verzekeringsmaatschappijen. De software voor de uitvoering van deze diensten wordt in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Van Spaendonck Services heeft hierdoor veel ervaring opgebouwd in dienstverlening op het gebied van salaris- en personeelsadministraties en verzekeringsadministraties. De bundeling van kennis op het gebied van personeels- en salarisadministratie, verzekeringsadministraties, verzekerbare arbeidsvoorwaarden en financiële planning heeft geresulteerd in loket.nl.

In de wirwar van aanbieders op het gebied van salaris- en personeelsadministratie applicaties is loket.nl de enige applicatie die volledig webbased is. Dit betekent dat de applicatie gehost en werkend wordt aangeboden en dat de gebruiker slechts een computer nodig heeft met een internetaansluiting.

Loket.nl is met name bedoeld voor accountants- en administratiekantoren. Het is een uitstekend pakket om MKB-klanten (en met name grote) uitstekend van dienst te zijn.

Samen met Victa heeft loket.nl diverse dashboards ontwikkeld gericht op het totale beeld van salaris- en personeelsadministratie vanuit meerdere strategische en operationele invalshoeken.