2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Business Partner Hireserve

Daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces.

Home » Partners » Business partners » Hireserve

E-recruitment met de E van Eenvoudig

Daar staat Hireserve voor. Al meer dan 12 jaar richt Hireserve op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces. Hun product iCams maakt werving- en selectieprocessen beheersbaar en inzichtelijk voor alle soorten gebruikers.

Het zeer gebruiksvriendelijke backoffice in combinatie met de aandacht die ze besteden aan de voorkant (zoals de vindbaarheid op zoekmachines en de volledige integratie met de bedrijfssite) maakt het product uniek. Het is niet alleen laagdrempelig voor sollicitanten en recruiters, het versterkt ook het werkgeversmerk.

Hireserve staat bekend als een innovatieve speler in de werving en selectie software markt. De modulaire opbouw van de software en het gebruik van de web2.0 technologie stelt hen in staat aan vrijwel alle wensen van hun klanten te voldoen. Vanuit vestigingen in Rotterdam en Mortimer (UK) werken ze met 13 mensen voor ruim 50 klanten in meer dan 60 landen.

Voor iCams heeft Victa samen met HireServe een volledig dynamisch eRecruitment dashboard ontwikkeld. Het dashboard geeft duidelijke inzichten in vacature verloop binnen de organisatie (link). De data van iCams wordt aangeboden via een innovatieve webservice (XML) connector waardoor informatie anytime anywhere te benaderen is . Het eRecruiment dashboards kan dus makkelijk worden uitegrold binnen de organisatie, ook is er de mogelijkheid om het dashboard te banaderen via een cloud oplossing.

Website Hireserve

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail