2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

EY (Ernst & Young)

Ernst en Young (EY) is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van Assurance Services, Transaction Advisory Services, Tax Services en Advisory Services.

Home » Partners » Business partners » Ernst en Young

Victa is een samenwerking aangegaan met EY op het gebied van BI dienstverlening voor de Tax Services tak.

Ernst en Young (EY) is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van Assurance Services, Transaction Advisory Services, Tax Services en Advisory Services. EY telt wereldwijd ruim 167.000 medewerkers en is gevestigd in zo’n 140 landen.

Victa is een samenwerking aangegaan met EY op het gebied van BI dienstverlening voor de Tax Services tak. Het uiteindelijke doel van de samenwerking is om gezamenlijk een compleet Indirect Tax Management framework neer te zetten waarbij klanten volledig inzicht hebben in de risico’s en mogelijkheden op het gebied van alle indirecte belastingstromen. De eerste stap in dit proces is het Indirect Tax Management dashboard waarbij een volledige dynamische analyse kan worden gemaakt van relevante Tax informatie. In samenspraak met klant worden 7-20 aandachtsgebieden gedefinieerd die moeten leiden tot het verbeteren van processen en spotten van opportuniteiten die geld kunnen opleveren of besparen. Naast monitoring oplossingen zullen ook oplossingen worden ontwikkeld op het gebied van control.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail