2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

Carapax

Carapax is een zakelijke dienstverlener met maatschappelijke impact die aan opdrachtgevers IT-diensten levert op gebieden waar een combinatie van diepgaande IT-kennis, kwaliteit, concentrate, nauwkeurigheid, structuur en/of herhaling van kritisch belang zijn

Home » Partners » Business partners » Carapax

Carapax is een zakelijke dienstverlener met maatschappelijke impact die aan opdrachtgevers IT-diensten levert op gebieden waar een combinatie van diepgaande IT-kennis, kwaliteit, concentrate, nauwkeurigheid, structuur en/of herhaling van kritisch belang zijn. Met een team van goed opgeleide, maar autistische, IT-specialisten en ervaren managers levert Carapax IT uitstekende prestaties voor juist die IT-werkzaamheden die niet tot de kerncompetenties behoren van de opdrachtgever. Despecialisten van de opdrachtgever kunnen zieh hierdoor richten op de core business van de eigen organisatie. Carapax IT is een social enterprise. Dat betekent dat naast een duurzame winstgevende bedrijfsvoering de sociale doelstellingen van het bedrijf belangrijk zijn.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa google maps Victa mail