2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu

.container {padding: 0 10px!important;}
.col-sm-12 {padding: 0!important;}
th.table-feature__head h2 {color: #f47b20; font-weight:700;}

Bizon Software

Solutions you can count on!

Home » Partners » Business partners » Bizon Software

Bizon software levert complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software en staat garant voor optimale en efficiënte ondersteuning en after sales service bij automatiseringstrajecten binnen zorg, zakelijke dienstverlening en retail.Solutions you can count on! Bizon Software is leverancier en ontwikkelaar van onder meer: Finall, CGS (CliëntGeldenSysteem), IBS (InkomensBeheerSysteem), DigiFact en FactFlow.

Voor de financiele applicatie Finall is er een standaard QlikView model ontwikkeld in samenwerking met Victa. Het standaard QlikView model is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Finall omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database. Dankzij de krachtige gepatenteerde AQLTM analytics engine van QlikView, worden alle mogelijke categorieën van eindgebruikers optimaal bediend – executive, business of occasioneel – in de vorm van interactieve en sterk intuitieve ‘business performance management’ en analyse mogelijkheden.

Finall is een financiële applicatie met zeer brede functionaliteit. En beschikt over de flexibiliteit om het product in te passen in organisaties en procedures. Finall biedt vergaande integreerbare en elektronische mogelijkheden en beschikt over (management)rapportage mogelijkheden. Het is een ‘open’ systeem dat zich eenvoudig laat koppelen met andere software applicaties en dat hardware onafhankelijk is. Finall is snel en betrouwbaar te implementeren, uitermate stabiel en gebaseerd op expertise die is opgebouwd in verschillende branches.

Website Bizon Software

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail