Bizon Software - Victa Qlik Solutions

Business partners

Bizon Software

Home » Partners » Business partners » Bizon Software

bizon logo victa

Bizon Software

Solutions you can count on!

Bizon software levert complete en deelapplicaties op het gebied van (financieel) administratieve software en staat garant voor optimale en efficiënte ondersteuning en after sales service bij automatiseringstrajecten binnen zorg, zakelijke dienstverlening en retail.

Bizon Software is leverancier en ontwikkelaar van onder meer: Finall, CGS (CliëntGeldenSysteem), IBS (InkomensBeheerSysteem), DigiFact en FactFlow.

Voor de financiele applicatie Finall is er een standaard QlikView model ontwikkeld in samenwerking met Victa. Het standaard QlikView model is een krachtige, snel te installeren business analyse applicatie, geconfigureerd en geoptimaliseerd voor een Finall omgeving, zonder nood aan kennis van de interne structuren van de onderliggende database. Dankzij de krachtige gepatenteerde AQLTM analytics engine van QlikView, worden alle mogelijke categorieën van eindgebruikers optimaal bediend – executive, business of occasioneel – in de vorm van interactieve en sterk intuitieve ‘business performance management’ en analyse mogelijkheden.

Finall is een financiële applicatie met zeer brede functionaliteit. En beschikt over de flexibiliteit om het product in te passen in organisaties en procedures. Finall biedt vergaande integreerbare en elektronische mogelijkheden en beschikt over (management)rapportage mogelijkheden. Het is een ‘open’ systeem dat zich eenvoudig laat koppelen met andere software applicaties en dat hardware onafhankelijk is. Finall is snel en betrouwbaar te implementeren, uitermate stabiel en gebaseerd op expertise die is opgebouwd in verschillende branches.