2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu
Leer de basisbeginselen van Qlik Sense!
Met Qlik Sense kunnen mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen.
terug naar opleidingen
Qlik Sense gebruikers hoeven niet weken of maanden te wachten om een training te volgen dankzij onze Qlik Sense Zelfstudie!
Locatie
n.v.t.
Duur
n.v.t.
Kosten
Gratis
Benodigdheden
Laptop

Qlik Sense

De Qlik Sense zelfstudie is een gebruikersvriendelijke tutorial voor elke Qlik Sense gebruiker. Wij raden aan om wat tijd in de zelfstudie te steken om alle onderdelen te volgen. Het zelfstudiepakket bestaat uit vier onderdelen die u stapsgewijs door Qlik Sense leidt. U begint met de basisprincipes en gaat vervolgens verder met het bouwen van een app. Als u dit onder de knie hebt leert u de basis van scriptgebruik kennen en gaat u in het laatste deel verder met volgende stappen van scriptgebruik!

Wat leert u:

Dankzij onze Qlik Sense Zelfstudie hoeft u niet weken of maanden te wachten om een Qlik Sense training te volgen. Met de documenten van Qlik Sense kunt u op elk moment beginnen!

Qlik Sense is eenvoudig in gebruik met een krachtige engine. Doorzoek en analyseer binnen een handomdraai grote hoeveelheden data. Qlik Sense laat u zien welke gegevens echt aan elkaar gerelateerd zijn. Analyseer de data, maak ze kenbaar in uw organisatie en onderneem eerder actie dan u voorheen heeft kunnen doen.

Meldt u aan
voor de
Qlik Sense
zelfstudie
workshop qlik sense
Wij helpen u graag
Wietske Striekwold
Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl

Qlik Sense Zelfstudie

Meer over Qlik Sense

Wij helpen u graag om uw Qlik Sense implementatie snel en effectief tot een succesvol resultaat te brengen! Als u de Qlik Sense Zelfstudie hebt gevolgd kan Victa u nog veel meer mogelijkheden bieden om u kennis in Qlik Sense te vergroten! U kunt inschrijven voor Qlik Sense opleidingen of inschrijven op de Qlik Continuous Classroom en u kunt informatie verkrijgen over het behalen van Qlik certificeringen. Als u vragen heeft over Qlik Sense, neem dan contact op met onze support afdeling.

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail