2
nieuws op
Linkedin
Open het menu
sluit het menu
QlikView op maat opleiding
In-company training voor max. 6 gebruikers, toegespitst op het gebruik van QlikView binnen uw eigen organisatie .
terug naar opleidingen
QlikView vereist een Microsoft Windows 7 of hoger (alleen 64-bit versie). De nieuwste versie van QlikView Personal Edition kunt u hier downloaden
Locatie
Eigen locatie
in overleg
Duur
±2 dagen
13.00 – 16.00 uur
Kosten
Offerte
prijs op aanvraag
Benodigdheden
Laptop
Zie opmerking
Geschikt voor
welke user ben jij? Klik hier
 
Business User
Gebruik vooraf gebouwde applicaties om gegevens te analyseren en gefundeerde data gestuurde beslissingen te nemen
 
Business Analyst
Maak krachtige, duidelijke en geavanceerde visualisaties. Ontdek de beste manieren om gebruikers te helpen bij het verkennen van informatie
 
Data Architect
Beheer en consolideer gegevens uit verschillende tabellen en bronnen en integreer ze in een dashboardinterface
 
System Administrator
Beheerder van het qlik platform. Verantwoordelijk voor de autorisatie en authenticatie, inclusief het herladen en publiceren van documenten
 
Enterprise Architect
Architect van het Qlik-platform, geeft gebruikers toegang en verzorgd applicatietoegang
 
Consultant
Ontsluiten van alle mogelijke databronnen en ontwerpen van efficiënte datamodellen. Op maat ontwikkeling van Qlik applicaties van management dashboards, reports, KPI’s

QlikView op maat opleidingen volgen

U heeft QlikView succesvol geïmplementeerd en nu wilt u de kennis (laten) delen binnen uw organisatie. En dan bij voorkeur ook nog op uw eigen locatie en met uw eigen datamodellen? Dat kan! Met onze QlikView Op maat opleiding.

Wat leert u:

  • Eigen rapportages
  • Eigen kennisniveau
  • tot 6 personen

Twee vliegen in één klap!

Om dit mogelijk te maken biedt Victa “Op Maat” opleidingen aan zodat u en uw collega’s snel thuis zijn in uw QlikView omgeving. Dit kan bijvoorbeeld de Designer, Developer of System Admin training zijn. De Op Maat opleiding wordt bij u op kantoor gegeven door onze senior business consultant. De training is geheel toegespitst op uw eigen QlikView omgeving en gebruik. Tevens bestaat de gelegenheid om tijdens de training uw inrichtingsvraagstukken op het gebied van QlikView aan onze consultant voor te leggen. De consultant speelt in op uw kennisniveau en uw eisen en wensen op QlikView gebied.

Tijdens de training wordt er derhalve doorontwikkeld aan uw eigen rapportages. Op deze wijze slaat u twee vliegen in één klap! Na afronding van de opleiding ontvangen alle deelnemers een cursusmap / naslagwerk alsmede een certificaat van deelname.

Doelgroep

De QlikView Op Maat training is geschikt voor iedere QlikView ontwikkelaar en/of gebruiker, ongeacht achtergrond of kennisniveau. De inhoud van de training wordt aangepast aan de cursisten.

QlikView Designer:

Een mix van demonstraties en “hands on” oefeningen met de diverse QlikView componenten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere geavanceerd gebruik van diverse objecten (gauges en multidimensionale charts) en expressies.

QlikView Developer:

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere geavanceerd scripting en complexe datamodellering issues. De QlikView Developer opleiding geeft u gedetailleerde kennis om vanaf de basis QlikView dashboards te ontwikkelen.

System Admin

Deze training richt zich op het beheer van QlikView Server en Publisher.

Wij helpen u graag
Wietske Striekwold
Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl
meldt u aan
voor de
opleiding
workshop qlik sense

QlikView workshop volgen

 

Meer over QlikView

Wij helpen u graag uw QlikView implementatie snel en effectief tot een succesvol resultaat te leiden. Victa biedt diverse QlikView opleidingen aan om uw organisatie (gedeeltelijk) self supporting aan de slag te laten gaan met QlikView. Heeft u vragen over QlikView neem dan contact op met onze support afdeling.

 

Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail