2
nieuws op
Linkedin
Zoeken
Generic filters
Filter by Categorieën
Qlik
nieuwsNieuws
Werken bij VictaWerken bij Victa
Support VictaSupport
Open het menu
sluit het menu

Gevorderdenopleiding
Qlik Sense

Tijdens deze klassikale training leert u de mogelijkheden van Qlik Sense en bent u daarna in staat om zelfstandig aan de slag te gaan.
terug naar opleidingen
Belangrijk om te weten is dat de Beginnersopleiding Qlik Sense in het Nederlands wordt gegeven. Bij de Qlik Sense opleidingen en Workshops wordt geen gebruik meer gemaakt van Qlik Sense Desktop maar van een Enterprise omgeving. Tijdens de training/workshop worden hiervoor inloggegevens verstrekt aan de deelnemers.
Locatie
Victa
Hengelo
Duur
2 dagen
09.00 – 16.00 uur
Kosten
€ 495,-
prijs per dag
Benodigdheden
Laptop
Zie opmerking

Leer in twee dagen hoe u applicaties in Qlik Sense ontwikkelt! Qlik Sense Opleiding geeft gebruikers een goede start om applicaties in Qlik Sense te ontwikkelen. De training biedt u een combinatie van demonstraties en oefeningen waarbij u zelf aan de slag gaat met de vele componenten van QlikView. De nadruk ligt op het ontwikkelen: u leert hoe u het geavanceerde script, complexe datamodellering en best practices toepast, hoe u data laadt en Qlik Sense applicaties inzet.

Wat leert u

  • Set Analysis & meer
  • Data transformatie+
  • Haal meer uit Qlik Sense
  • Veiligheid

Qlik Sense workshop volgen

Meer over Qlik Sense

Met Qlik Sense kunnen de mensen in uw organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen. Qlik Sense is een data-visualisatie applicatie waar iedereen op eenvoudige wijze gebruik van kan maken. Qlik Sense wordt standaard geleverd met een diversiteit aan Gratis connectoren. Daarnaast beschikt Qlik Sense over de basis functionaliteiten van Geo Analytics waarmee u uw data kunt verrijken met geografische data.

meld u aan
voor de
opleiding
Beginnersopleiding qlik sense
Wij helpen u graag
Wietske Striekwold
Wietske Striekwold
Office Manager
074 – 2915208
ws@victa.nl
Qlik Elite Solution Provider
Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik Cloud Hosting, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk. Hiermee heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier.
Victa Qlik Authorized training partner Victa Qlik Expertise partner Victa Qlik Elite Managed Services partner Victa Qlik OEM partner Victa Qlik Elite Solutions partner
Support
Bedrijf
ISO certificering
ISO 27001 en ISO 9001 certificeringen
Victa mag zich sinds begin 2019 officieel ISO 27001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat de processen op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde zijn. Ook mag Victa zich sinds begin 2019 officieel ISO 9001 gecertificeerd noemen. Met deze certificering hebben we een managementsysteem ontwikkeld voor kwaliteit.
Copyright © 2009 - Victa | Disclaimer | Privacy | Software-ULA | Sitemap | Werken bij Victa
Victa facebook Victa Linkedin Victa twitter Victa youtube Victa youtube Victa pinterest Victa google maps Victa mail